• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki luty 2013

Natka nigdy nie ma 100 % ..
Kol. Na us V powiedzieli ze zdrowe a urodzila chore. Aczkolwiek wierze ze bedzie zdrowe :)
Tylko wiesz ja bym chciala juz teraz :) hehe

reklama
Tak, to prawda że pewności nigdy nie ma, ale większość poważniejszych wad jest wykrywana na tym usg jeśli lekarz się przyłoży do interpretacji :-)
Choć domyślam się że chciałbyś już dzidzię zobaczyć ;-)

Ojj chcialabym ;)

Natka masz suwaczek :D:D ciesze się :)

Jest rowne 2 tyg starsza ciaza ode mnie :) Kiedy Ty robilas test ja miałam dni płodne hehe :D

Ostatnia edycja:
Hej:-)

Akuku suwaczek mam już z dwa tyg ;-) masz rację że ciąża dokładnie dwa tyg różnicy u nas ;-) choć położna wczoraj wyliczyła mi wg daty porodu 9w1d nie wiem jakim cudem ;-)

Kasiolku co u Ciebie? Ty się oszczędzaj trochę a nie taka zalatana :-) do pracy chcesz prawie do końca chodzić?:-) kiedy połówkowe??

Natka jakos leci :) W nocy mi się cofalo i mdliło ale daje rade..w dzień probowalam odespać niedospana noc ale cos nie dalam rady...
Ciezko mi spac od wczoraj...

Jejku jak fajnie czytac na Twoim suwaczku co bedzie za rowne 2 tygodnie :D U mnie maluszek ma 6 mm a u Ciebie już 2 cm ! jejku jak rosna szybko te szkraby w brzuszkach :)

Ciesze się ze wstalas bez mdlosci, a ja mam dziwnie bo mnie mdli ale i tak mam chec na jedzenie, a szoda :D bo mogłabym się ograniczyć :) tzn jem mniej i mam jakies dziwne zachcianki :P
chodza za mna omlety ale nie z samych jajek tylko bardzij maczne hehe
wczoraj bagietka z jajem na twardo i majonezem i dziś chyba tez bo już mi slinka cieknie :)
Ale co tam przecież nie będę się glodzic na sile... chyba jak zjem to mdlosci mijaja na jakiś czas wiec trzeba jesc :)

Kasiol jak się czujesz ??

Nuska zaglądasz tu jeszcze ???

Natka co u Ciebie ? Odezwij się czasem :)

Dobra zmykam

reklama
No czasem fajne rzeczy są w tych opisach pod suwaczkami :-) choć dzidzia już jest większa niż tam jest napisane (w piątek było 2,20cm ;-)) no ale i tak przyjemnie się to wszystko czyta :-)
jedz jak masz ochotę i skoro nudności po tym przechodzą :-) ja mam dzisiaj na pieczarki ochotę hehe :-D i na maliny ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry