Natka no co ty juz nie wroce ..
Przy 2 maluszkach i 2 starszakach bedzie duzo roboty i na pewno też po lekarzach będziemy jeździć znając moich astmatykow.
A nie mam zamiaru sie stresowac ze musze wziac wolne bo dziecko chire albo co gorsze wybierac miedzy praca a dzieckiem ;/
Nie wiem tez jak szybko zaczne z tortami..wbrew pozorom latwiej bedzje na początku niz przy 2 rozbieganych szogunach

no ale zobaczymy... 1-2 zamowienia na tydzien nie wiecej.
A ja dzis uwaga uwaga ! Zamowilam wozek ! Hehehe.
Ale byloby grzechem jakbym fego nie zrobila... odkad sie dowiedzialam ze w ciazy jestem to kazda wolna chwile przeszukiwalam internet i wybieralam pomiedzy jane twone a britax b dual. Na poczatku bylo wiecej na liscie...a britaxa nie bylo bo bylam pewna ze fotelim samochodowy moze byc tylko u gory ale okazalo sie ze dokupujac adaptery moge miec fotelik na dole..a ze korzystalam z britaxa i ogolnie sprawowal sie super plus cena idealna to nue zastanawialam sie dlugo
A wiec tak wozek z gornym i dolnym siedzeniem za niecale 200f czyli ok 1000zl ! Obhdwa klada sie na plasko

( w wiekszosci podwojnych tego nie ma ..) do tego fotelik samochodowy niestety tylko do 10 kg czyli ok roku ale za to z pozycja lezaca dla niemowlaka...a emilek dostawal kolek bo mial nozki tak podkurczone wiec tu duzy plus

on za 100f czyli jakies 500 f i do tego adapter na dol wozka (gorne w zestawie fotelika) za 50 f... powinno byc 350 za wszystko zaplacilam tylko 313.19 (jakas znizka swiateczna chyba )
Teraz czekam az przyjdzie i sprzedam emilkowy wozek

Jestem przeszczesliwa... bo inne wozki z fotelikiem taniej niz 500 nie znalazlam

a ten sie juz raz sprawdzil
Uff sie rozpisalam. Wogle to ja to uwazam ze jak ktos jest w pierwszej ciazy i planuje drugie to powinien odrazu kupic taki wizek do ktorego pozniej mozna dokupic drugie siedzenie

hihi
Zresztą kupujac wozek w ciazy z Emilkiem myslalam o tym ale m mnie wysmial ze wiecej nie planujemy