• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Heh no powiem Ci że mój M. to stwierdził że więcej imprezy żadnej nie robimy bo sprzątania za dużo :P na razie nie mam siły za nic się zabrać więc zmywanie jeszcze trochę poczeka ;-)

hej
oj natka na pewno nie znajdzie sie tam miejsca na małą zmywareczkę?
ja polecam:) mamy z 3 miesiące i jest to zdecydowanie najlepszy sprzęt w domu:)
natus nie miałas mieć wizyty dziś?
akuku co tam? mam nadzieje ze nie szalejesz na bardzo z wypiekami:) oszczedzaj się kochana!!!

Felutek już od 2 dnia świat rusza się aż widac:) szok:) oczywiście przez świeta prawie 1 kg wiecej;/ dziś dostałam kołyskę od dobrej koleżanki, kurcze troche wcześnie ale szkoda mi żeby w mrozie w garażu stała, musze ją gdzies wcisnąć

tyśka odezwij się czasem:tak:

Kasiol nie ma możliwości u nas bo na ściance gdzie mamy zlew i wejście wody nie ma już miejsca ;-) musiałabym wywalić pralkę a nie ma gdzie bo łazienka mała :-)
a ja wizytkę nie dziś tylko w piątek ;-)
Fajnie że Felek tak bryka :-) a co do kołyski to może i lepiej że już dostaliście bo i tak powoli zaczynałaś myśleć o wyprawce :-) a tak już pierwszy krok zrobiony :-) a teraz to już pewnie czas będzie Wam uciekał że ho ho :-) przeleci i Mały będzie już z Wami:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry