• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Maran-dzieki ze pytasz ;*
teraz po obebraniu dzieci-leżę po zakropieniu bo trzeba tak leżeć 15 min..poprawa jest minimalna..ale kroplez antybiotykiem dop.2gi dzień stosuję.

&&&&&&&&&&& za Ciecie!!

reklama
Mama oby Ci pomoglo... &&&& dziekuje za Twoje kciuki i dobre mysli... widzisz jak to jest pierwsze 2 dziewczynki bez problemu w pierwszym podejsciu a teraz juz pół roku minelo bez efektu... ale poki co sie nie poddaje, walcze moze sie w koncu uda i bede miec wymarzonego synka...

witam się ..u mnie trochę lepiej z uchem..szału jeszcze nie ma ,ale najgorsze chyba za mną -będę żyć :sorry::-p

Maran
ja starałam się 3 lata i nam się nie udało ..rozumiem Cie jak nikt..
wierzę jednak ,że u Was to tylko kwestia czasu i będziesz tuliła syneczka..kiedyś jak będziesz Go karmić piersią a On będzie tak słodko posapywał to przypomnisz sobie moje słowa :-)

życze Wam wszystkim udanego dnia.

mama - łączę się w bólu - w sobotę złapało mnie coś...niby angina, niby grypa i ... zapalenie ucha na dokładkę. Dwa dni zdychałam ale na ibupromie samo przeszło jakoś, powoli dochodzę do siebie. A no i straciłam przez to pracę, bo po kij im chory pracownik :/ Szukam innej pracy teraz. Może coś lepszego się trafi :) Jestem pełna pozytywnych myśli pomimo beznadziejności sytuacji :)

Buziam/ nie nie buziam bo pozarażam :P Pozdrawiam wszystkich i nie dajcie się choróbskom które teraz szaleją :/

Maran
dzięki Mycha :)

Sol
to Ciebie też dopadło ..takie to nasze matczyne życie-chore ,ale domem i dziećmi trza się zająć .powodzenie w szukaniu pracy:tak:

lecę spać bo padam ,żle śpię przez ten ból ucha a w gabinecie mam sporo pracy więc do tego bólu jeszcze plecy dochodzą .

paaa kobietki

reklama
Kochane nie wiem czy bede miala jeszcze czas wiec spiesze zyczyc Wam wszystkiego co najlepsze na kazda chwile zycia, duzo zdrowia, pokoju w sercu, spelnienia marzen, rodzinnej atmosfery przy wigilijnym stole... badzcie szczesliwe kazdego dnia roku... buziole :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry