reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Rety dziewczyny gratuluję pozytywnych testów, teraz życzę wam dużo spokoju by fasolki mogły zdrowo rosnąć
Trzymam kciuki za pozostałą resztę i przeganiam wszystkie @ precz
Kurczę miałam w opanowaniu czekać na termin spodziewanej @ bo oczywiście nie chcę jej dostać, a ja już dzisiaj przez wszystkie możliwe apki przeliczalam jakie jest prawdopodobieństwo że zaszlam w ciążę. No istna wariatka. Z aplikacji wynika że jest to więcej niż pewne... Pożyjemy zobaczymy, pewnie nie wytrzymam i zatestuje wcześnie. Po poniedziałkowym niewielkim różowym plamieniu już nic podobnego się nie pojawiało. Dalej biorę folik i czekam. Chyba zaczynam zwariować. Na szczęście jutro a w zasadzie dzisiaj pierwsza wizyta u psychoterapeutki, liczę że mi pomoże poukładać wszystko w głowie.
Trzymajcie się myszeczki dobrej nocy.

Dzień dobry.

Chłopcy zbierają się do przedszkola. A ja walczę z mdłościami. Jest strasznie - w pierwszej ciąży tego nie miałam. Do tej pory raczej je w ciszy przesypialam/przelezalam ale dzisiaj musiałam wstać i jest po prostu masakra...

Witam się z rana :)
Gratuluję dziewczyny!!!!
anik ...polecam suche suchary :)

Wow, a ja nawet nie wiem jak mam liczyć ten cykl, pobolewa mnie dół brzucha, śluzu jakby mniej i jest biały... tak sobie wyliczam i w ciemno obstawiam, że jestem już 4 albo 5 dzień po owu ...ból owulacyjny miałam w zeszły czwartek jeszcze na końcówce okresu.. nie wiem jak to liczyć, czyli w piątek mogła byś owu tak ?albo w sobotę ehh ...
Wedle starego cyklu 28-dniowego jeszcze powinnam być w okresie płodności a owulka jeszcze nie nastała ... i bądz tu człowieku mądrym ...:sorry:
Wychodzi mi z obliczeń, że obecny cykl będzie 20 - 21 - dniowy, czyli znowu w styczniu będę mieć @ ...ale to zakręcone...

Lenkaka kiedy masz mieć @?

Anik nie możesz doprowadzać do stanu głodu. A jak już masz to ja piłam filiżankę kawy. Mi lekarz pozwolił. Ja miałam rano stronie długo mdłości i śniadanie musiałam wmuszac na siłę.

Dzięki dziewczyny.
Mdłości mam już jakiś czas tylko sobie wmawialam, że to nie to...
Leżę w łóżku i nawet nie mam sił zejść na dol do kuchni. Nie wiem ale jedynie wcisnę chyba ogórka konserwowego w siebie - ostry smak wiec liczę, że zostanie na dłużej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry