reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Apostrofa, Aniela jest już mało spotykane ale zarazem jest bardzo piękne. Ja bym na Twoim miejscu nie patrzyła na innych reakcje, przecież to nie takie jak Indefons czy Hermenegilda. ;) Ja też jestem za oryginalnością ale też w granicach rozsądku, podobają mi się też zagraniczne imiona ale spolszczanie ich jest głupotą a zarazem to śmiesznie wygląda. ;)

reklama
Apostrofa ja bym dala imie Aniela po babci. Dla mnie nie brzmi starodawno. Podoba mi sie. Patrz przede wszystkim na to co czujesz. Jesli chodzi o wybor imienia dla dziecka ja kieruje sie zasada, zeby imie nie krzywdzilo malucha.

Apostrofa ja bym dala imie Aniela po babci. Dla mnie nie brzmi starodawno. Podoba mi sie. Patrz przede wszystkim na to co czujesz. Jesli chodzi o wybor imienia dla dziecka ja kieruje sie zasada, zeby imie nie krzywdzilo malucha.

O - to właśnie chciałam powiedzieć :-D:-D

I moja babcia też ma na imie Aniela. Bardzo mi sie podoba to imię, Nawet rozmawiałam na temat tego imienia z moja siostrą. Jakby miała więcej dzieci, to córkę tak by chciała nazwać :-)

Ja też pracuję. W zasadzie to już 10lat w tej samej firmie, z przerwami na dzieci :-p I chorowanie :zawstydzona/y::-( Rok czasu byłam na zwolnieniu po operacji kręgosłupa, mam do zoperowania tarczycę.... A w pracy teraz średnio się dzieje, więc jak mam wizję likwidacji stanowiska i wypowiedzenia, to zajście w ciążę w ciągu kilku następnych miesięcy to idealne rozwiązanie..... szczególnie, że i tak chcieliśmy 3 dziecko.

Dzieki dziewczyny. Jak nie brzmi jak Hildengilda czy coś to jest git :-) Moja starsza córka ma na imię Iga i masakra jak byłam w ciąży i ludzie pytali: "A to skrót od JADWIGI?" Albo "Jak???" :-D:-D:-D A Iga wcale starodawna nie jest, przynajmniej ja żadnej babci nie znam o takim imieniu :)

Dzięki wielkie ale wydaje mi się ze tak szybko się u dało bo ja z aszlam z córką w ciążę po 2 latach z synem po roku bo z mężem doszliśmy do wniosku ze mieliśmy zakończyć starania i od 2 tych nic nie było.

Kkasiulka zdrowia dla Ciebie. Jesli w firmie zle sie dzieje to nie ma co zastanawiac sie nad 3 dzieckiem.

Ja w 1 ciazy chcialam pracowac. Po pierwsze pojawilybsie problemy z koncentracja a po drugie pewna pani non stop probowala mnie wykorzystywac i byla niemila wiec poszlam na l4.

A propo imienia to uważajcie ze starymi imionami. Co prawda teraz na nie moda ale pomyślcie o dojrzewające dziewczynie która nazywa się np. Rozalia. Ja sama mam stare imię a w moim roczniku takich nie było i swoje przeszłam. A Aniela może mieć fajne zdrobnienie Ana:-)

Cześć dziewczyny :)

Aniela, piękne imie. Moj M o tym imieniu myślał, ale jak narazie przystajemy nad Aleksandrą albo Olgą. Na drugie imię będzie albo Aniela ( po babci M) albo Krystyna (po mojej babci i mamie M). Na początku chcieliśmy dla syna Robert, ale to takie ciężkie imię do zdrobnienia, co nie znaczy, że z niego zrezygnujemy.

Dziewczyny, nie wiem co jest grane, bo tak nie miałam. Od kilku dni mam bardzo gęste upławy białego śluzu. Nawet bóle menstruacyjne są jakieś takie mniej dokuczliwe. Co prawda do @ mam jeszcze kilka dni, ale jakas taka mała nadzieja się we mnie tli. Na pewno nie będe testować wcześniej, ale mierze temp i jeśli spadnie to złudzenia znikną.

reklama
Sylwia ale wieści! Gratuluję! A wczoraj zastanawiałam się co u ciebie, bo dawno nie pisałaś. Super!

Ja jak znam życie to będę pracować najdłużej jak tylko dam radę. I po narodzinach będę musiała do pracy wracać, a J pójdzie na rodzicielski. Już się doczekać nie może :)

Aniela bardzo mi się podoba! U mnie jeśli dziewczyny to będzie Zośka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry