L
Lad
Gość
Sylwia gratuluję!
Apostrofa oby to nie była wredna @. :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gratulacjeCzesc dziewczyny dawno mnienoe bylo bo zalatany miesiac po lekarzach mialam z dziecmi i ze soba a dzis popoludniu nstescie zobaczylam bladziocha
Czesc dziewczyny dawno mnienoe bylo bo zalatany miesiac po lekarzach mialam z dziecmi i ze soba a dzis popoludniu nstescie zobaczylam bladziocha
superKochana 2cs
Czesc dziewczyny dawno mnienoe bylo bo zalatany miesiac po lekarzach mialam z dziecmi i ze soba a dzis popoludniu nstescie zobaczylam bladziocha
Miałam jechać kolejnego, ale w tej nocy zmarła. Nieważne. W każdym razie miała na imię Aniela. I nigdy mi się to imię nie podobało, ale ilekroś myślę, że miałabym mieć drugą córkę to chciałabym ją nazwać Aniela, po mojej babci kochanej. Przez pryzmat babci i tęsknoty za nią, imię mi się spodobało bardzo. Ale z drugiej strony jak pomyślę o rekakcji innych... o tym, że to raczej niespotykane dzisiaj imię. I fajnie. Ale nie jest za bardzo starodawne?
Czytałam kiedyś bloga laski, które ma 5 dzieci i jedna dziewczynka to Nela, Nelka (pełne imię Aniela). Bez sensu niby oglądać się na innych, ważne, żeby nam się podobało... ale tak się biję z myślami. Wiadomo - w ciąży nie jestem i może być chłopak jak już WRESZCIE zajdę. Ale ta Aniela na dziewczynkę tak mi siedzi w głowie...
co myślicie o takim imieniu?