reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Czesc dziewczyny dawno mnienoe bylo bo zalatany miesiac po lekarzach mialam z dziecmi i ze soba a dzis popoludniu nstescie zobaczylam bladziocha

Gratuluję :-):-):-)

apostrofa - życzę Ci takiej córci jak moja Milenka :-)

Za nami spokojna domowa niedziela.... Jeszcze tylko emocje powyborcze a od jutra do pracy....

Dziewczyny, pracujecie zawodowo? Jakie macie plany jak już uda Wam się zaciążyć? Pracujecie czy na zwolnienie?

Ja jutro idę na pierwszy dzień do pracy, to akurat będzie tylko dorywcza, bo nudzi mnie już siedzenie w domu, jak uda się zajść w ciążę to bez problemu kończę pracę. :)

reklama
Kasiulka no moja Iga niewiele starsza. Ale rozumiem, że o "drugim" mówisz to dziękuję :-):-)

Wiecie tak się biję z myślami. Chodzi o imię drugiego. W zeszłym roku zmarły obie moje babcie, które obie bardzo kochałam i bardzo blisko z nimi byłam. Jedna mieszkała osiedle obok. Razem z Dziadkiem psa mi brali na spacer jak na 13 h do pracy szłam albo jak na weekend wyjeżdżałam, albo na sylwestra. Dużo mi bardzo pomagali i więź chyba była nawet silniejsza. Moija Babcia zmarła na raka. Choroba ją wyniszczyła. Ostatni tydzień w szpitalu to był koszmar, Byłam u niej raz i psychicznie nie miałam sił, żeby następnego dnia też jechać :zawstydzona/y:Miałam jechać kolejnego, ale w tej nocy zmarła. Nieważne. W każdym razie miała na imię Aniela. I nigdy mi się to imię nie podobało, ale ilekroś myślę, że miałabym mieć drugą córkę to chciałabym ją nazwać Aniela, po mojej babci kochanej. Przez pryzmat babci i tęsknoty za nią, imię mi się spodobało bardzo. Ale z drugiej strony jak pomyślę o rekakcji innych... o tym, że to raczej niespotykane dzisiaj imię. I fajnie. Ale nie jest za bardzo starodawne? :zawstydzona/y: Czytałam kiedyś bloga laski, które ma 5 dzieci i jedna dziewczynka to Nela, Nelka (pełne imię Aniela). Bez sensu niby oglądać się na innych, ważne, żeby nam się podobało... ale tak się biję z myślami. Wiadomo - w ciąży nie jestem i może być chłopak jak już WRESZCIE zajdę. Ale ta Aniela na dziewczynkę tak mi siedzi w głowie... :zawstydzona/y: co myślicie o takim imieniu?

sylwia!!! Gratulacje!!! Szczęściaro jedna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry