L
Lad
Gość
2 lutego testuje. Dobra dzisiaj ćwiczę, a cohime a kiedy testujesz?
na ćwiczenia nigdy nie jest za późno ani za wczesnie, nawet kobiety w ciązy ćwiczą.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
2 lutego testuje. Dobra dzisiaj ćwiczę, a cohime a kiedy testujesz?
na ćwiczenia nigdy nie jest za późno ani za wczesnie, nawet kobiety w ciązy ćwiczą.
Wiesz co bardzo dziękuję za chęci, ale zostanę przy p4p raczej. Znam te ćwiczenia, bardzo dają w kość i fajnie się ćwiczy z nimi.
A co do mojego wzoru do naśladowania to jest Sandra Prikker, w końcu może się ogarnę i będę ćwiczyć regularnie to będę miała takie piękne mięśnie.
![]()
Do wieczora jeszcze się zastanowię.Hime poczekajpo co się meczyc jak zaraz ci w pasie może przybyć
hehe
Przestałam biegać odkąd zaczęliśmy starania, bo stwierdziłam że to za bardzo wysiłkowe.
Mi właśnie się podobają mięśnie, Sandra jeszcze wygląda kobieco bo to jest przy napince, normalnie ma dość płaski brzuch. Wiadomo o gustach się nie rozmawia, jeden lubi jedno drugi drugie. Na pewno nie chce być patyczkiem.Osz kurdejak dla mnie za dużo mięśni, ta dziewczyna choć bardzo ładna, jest średnio kobieca
)
Z tego co wiem panowie wolą takie delikatne płaskie ale nie tak umięśnione brzuszki
O takie np choć tu brzucha za dużo nie widać:
![]()
piate pietro? łal to ja pierwsze mam problem by wniesc torbyO boże, zakupów narobiłam jak głupia, i jeszcze na to moje 5 piętro wniosłam! Pierdole ćwiczenia, mogę pochodzić do sklepu uh...
a Ty jako opiekunka pracujesz tak?Lux ogólnie mi sie nie chce isc do pracy , powiedziałabym w domu
A ja zaczynam od niedzieli chodzic na siłownie z moim Mostatnio jak chodziłam to duzo schudłam ale szybko przybrałem znow na wadzę ;(.
A mi podoba się figura Anny Lewandowskiej . Wyglada bardzo kobieco
twarz ma nieladna, ale cialo na tym zdjeciu piekneO tutaj macie Sandre bez takowej napinki
![]()
A to Paige Hathaway I średnio mi się podobają mi się jej mięśnie
![]()