Aga my wszystkie czekamy tu na jakies dobre wieści, żeby choć jedna zafasolkowała a tu nic od tylu miesięcy

Straszne to.....:-( Mam nadzieję ze w najbliżyszm czasie w koncu komuś sie uda bo juz przesada
Meganek według mnie wszystko jest w porządku na moje oko to 16dc był "pik" czyli powinny być dwie krechy ale że pijesz duzo wody to one nie były bardzo mocne, a 17 lub 18dc mogła być owulka i wtedy wzrosła tempka. Jak dla mnie wszystko sie zgadza

A kiedy były przytulanka???? serduszkowaliście w tych dniach??? wiesz mi sie wydaje ze Ty wszystkie sygnały okołoowulacyjne bierzesz zbyt dosłownie a tak jak napisała LILITH nie mozna wszystkiego interpretować tak dosłownie czyli ze jak był wzrost tempki tzn że owulka juz była, albo że jak jest płodny śluz to test powinien być pozytywny... Trzeba oberwować wszystkie sygnały i probować to jakoś posklejac w całość...

Mi sie wydaje ze u ciebie testy nie zawiodły i było tak jak napisałam wszystko sie zgadza. Ale wiesz mogę sie mylić ekspertem to ja nie jestem

Ale skoro nie ufasz tym testom i nie dają Ci one żadnej wskazówki to masz rację odstaw je nie masz się co stresowac i meczyć

Mam nadzieję ze mimo tego zamieszania przytulanka były i moze Ty zafasolujesz w tym cyklu życzę Ci tego i trzymam kciuki