Megan_ek
Zaangażowana w BB
Roxii, wszystkie wiemy jacy są faceci;-) Ale jak pisałam którejś dziewczynie oni nie mają mózgu zdolnego do martwienia się problemami. Dlatego My mamy fora:-)
A może rzeczywiście ustalicie, że do wizyty w klinice nie będziecie się "starać". Ja wiem, że wszyscy do okoła to powtarzają ale ja sama znam pare przypadków, że przerwanie staranek kończyło się ciążą
I pamiętaj, ze medycyna poszła do przodu, a w ostateczności zostaje in vitro.
LILITH, chyba nie ma co spekulować u mnie i u Ciebie, czy za późno czy nie, ważne czy @ poprzychodzą:-)
Napisz mi coś wiecej o tych zmianach szyjki, co prawda czytałam o tym w necie, ale jakoś to do mnie nie trafiło
A może rzeczywiście ustalicie, że do wizyty w klinice nie będziecie się "starać". Ja wiem, że wszyscy do okoła to powtarzają ale ja sama znam pare przypadków, że przerwanie staranek kończyło się ciążą

I pamiętaj, ze medycyna poszła do przodu, a w ostateczności zostaje in vitro.
LILITH, chyba nie ma co spekulować u mnie i u Ciebie, czy za późno czy nie, ważne czy @ poprzychodzą:-)
Napisz mi coś wiecej o tych zmianach szyjki, co prawda czytałam o tym w necie, ale jakoś to do mnie nie trafiło
Ostatnia edycja:

+jeden dziś, haha, jeszcze 4 mi zostały. Powinno starczyć do 12.08, bo mam jeszcze 5 ciążowych. Nienormalna jestem
A potem mimo ze niby miałam sie nie nakrecać bedę myśleć a moze jednak się udało....

Myślałam że dziś przyjdzie @ a tu objawy ustąpiły
Ehhh ne wiem chyba zwariowałam