reklama

Staraczki na Wyspach

No Kochana.. tak szczerze to Ci powiem, że jak jutro @ nie przylezie to zatestuj zwykłym ciążowym na następny dzień ale z rana. Bardzo bolące piersi są właśnie w ciąży i ciężko ten ból porównać ze zwykłym przed okresowym. Odganiamy więc wstręciuche i ściskamy kciuki !! :*

reklama
Roxii,ja dziś od 15 siedzę i czytam o tych testach owulacyjnych, i wg. tych wszystkich regułek, na ciążę wskazuję tylko test z 2 mocnymi krechami. Ale to teorie, jakby mi wyszła taka druga, ale bledsza to chyba nie przekreślałabym ewentualnej ciąży :)
A robiłaś go z porannego moczu? Ja nie mogłam się doczytać nigdzie z jakiego moczu trzeba ten test robić. Bo z popołudniowego robi się w czasie owulacji, ale jak się go stosuję do wykrycia ciąży to z jakiego może wtedy jest zasada taka jak z ciążowym:eek:
Chyba jednak dalej nic się nie wyjaśniło, tylko tyle, że napewno nie możesz całkowiecie wykluczyć ciązy :)
Trzeba czekać, choć to takie trudne. Kciuki również zaciśnięte :)

Dzięki kochaniutkie za kciuki i za wsparcie:-) jejku takbym chciała żeby to była fasolka, jak zobaczyłam te dwie kreski to ogarneła mnie taka euforia, ale zaraz się uspokoiłam bo wiem ze to zadne potwierdzenie:sorry: Tylko teraz wiecie jestem bardziej nakręcona:-p Zobaczę co bedzie jutro oby wstręciucha nie przylazła:tak: Test ciażowy będę robić dopiero w niedzielę rano w naszą rocznicę:-) nie wcześniej, pod waruniem ze @ oczywiście nie będzie...
LILITH cyce bolą mnie baaardzo i są znacznie powiekszone juz od jakiegoś tygodnia conajmniej, ale wiesz nieraz przed okresem też tak miałam tylko nie pamiętam czy bolały tak samo jak teraz:sorry:
Megan_ek ten dzisiejszy test robiłam jak wróciłam z pracy ok godz. 17, moze jakbym rano zrobiła to krechy byłyby mocniejsze??? nie wiem w każdym bądź razie zastanawia mnie to dlaczego jest chociażby ta bledsza druga kreska... :baffled:
Jejku dziewczynki taaaaaak baaaaardzo bym chciała zeby to była fasolka, ale wiecie coś tam w głebi duszy czuję ze @ i tak przylezie:-(:-(
Ehh muszę sie uzbroić w cierpliwość jutro sądny dzień, trzymacie kciuki mocnnnoooo:-D

Poczytałam troche w necie o testach owu które wykrywają ciażę. Faktycznie jest to możliwe ze jeśli test owu jest pozytywny w dniach spodziewanej @ to moze to oznaczac ciażę. Jednak nie ma się co podniecać bo nie jest to 100% potwierdzenie ciąża moze być a nie musi:sorry: Poza tym Megan_ek tak jak pisałaś muszą byc dwie mocne krechy na teście owu zeby podejrzewać ciąże. A u mnie była blada kreska:baffled: Ale z drugiej strony powiem Wam ze nawet jak robię te testy w okresie okołoowulacyjnym to nigdy nie mam bardzo mocnej drugiej krechy, zawsze jest ciut jasniejsza :tak: Moze mam słabe stęzenie LH lub testy ciulowate:-p
No nic w kazdym bądź razie ostudziłam trochę swoje emocje bo pewnie i tak nie potrzebnie się nakręcam:sorry:
Nie ma co gdybać, czekam do jutra jak jutro nie bedzie @ to mogę miec malutką nadzieję a dziś nie ma co zaprzątać sobie tym głowy bo zwariuję he he:laugh2:
Trzymajcie się cieplutko, jutro dam Wam znać co i jak:-)

Roxii kochana no i jak, bo my tu na wieści czekamy od Ciebie co z ta wstręciuchą :D Kciuki oczywiście zaciśnięte :*

Muszę się pochwalić, że moja króliczka wróciła jednak do zdrowia, od wczoraj już skacze i szaleję z czego niesamowicie się cieszę :)

Witam
Wpadlam sie zameldowac ze zyje.Nadal opiekuje sie Daniela i nie wiem jak dlugo to jeszcze potrwa.Mam nadzieje ze juz od poniedzialku bedzie miala nowa opiekunke:zawstydzona/y:Ja mam kolejny problem tym razem z zebem:-( Jak na razie zaden mnie nie boli ale jestem troche opuchnieta i musze isc do dentysty.Termin na na wtorek i zastanawiam czy robic w ten dzien rano test.Nie wiem czy jestem w ciazy a dentysta pewnie bedzie sie pytal zeby wiedziec jakie znieczulenie dac:zawstydzona/y: Wedlog terminu @ mam dostac 13 i teraz nie mam pojecia czy na tescie wyjdzie jezeli zrobie 3 dni wczesniej:sorry: Moze doradzicie mi jaki test najlepiej kupic bo te najtansze pewnie mi nic nie wykryja.

Roxi-Mam nadzieje ze test wyszedl pozytywny i nie ma wstretnej @ .Trzymam kciuki zacisniete:tak:

Roxii, jak samopoczucie??

LILITH, całe szczeście, że króliczkowi przeszło. Zawsze to mniej stresów, i za 100-200F w kieszeni :)

Ja jutro z rana testuje owulacyjnym, ale nie nastawiam się bo ten cykl i tak już został spisany na straty.

reklama
Nie 10 a 25u/ml czy jakoś tak, to są te bardziej czułe. A jak nie będziesz miała po nim pewności to powiedz dentystce, że jesteś w trakcie staranek i jeszcze nie wiesz jakie są rezultaty.
Ja mam dentyste na 13, czyli 9dc i zastanawiam się czy z nerwów mi się coś nie przesunie.

Roxii, czekamy niecierpliwie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry