Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tylko teraz wiecie jestem bardziej nakręcona
Zobaczę co bedzie jutro oby wstręciucha nie przylazła
Test ciażowy będę robić dopiero w niedzielę rano w naszą rocznicę:-) nie wcześniej, pod waruniem ze @ oczywiście nie będzie...

Poza tym Megan_ek tak jak pisałaś muszą byc dwie mocne krechy na teście owu zeby podejrzewać ciąże. A u mnie była blada kreska
Ale z drugiej strony powiem Wam ze nawet jak robię te testy w okresie okołoowulacyjnym to nigdy nie mam bardzo mocnej drugiej krechy, zawsze jest ciut jasniejsza
Moze mam słabe stęzenie LH lub testy ciulowate

Ja mam kolejny problem tym razem z zebem:-( Jak na razie zaden mnie nie boli ale jestem troche opuchnieta i musze isc do dentysty.Termin na na wtorek i zastanawiam czy robic w ten dzien rano test.Nie wiem czy jestem w ciazy a dentysta pewnie bedzie sie pytal zeby wiedziec jakie znieczulenie dac
Wedlog terminu @ mam dostac 13 i teraz nie mam pojecia czy na tescie wyjdzie jezeli zrobie 3 dni wczesniej
Moze doradzicie mi jaki test najlepiej kupic bo te najtansze pewnie mi nic nie wykryja.