Roxii
Mamusia 2013 :)
No jestem dziewczynki, dopiero z pracy wróciłam i szybciutko do kompa żeby zdać Wam reacje 
Dziękuje za trzymanie kciuków, jak narazie pomagają bo @ ani śladu:-):-):-)
Czuje się normalnie, po za piersiami które wciaż bolą, a tak to zadnych objawów ani na @ ani na fasolkę
Nie wiem mam taki mentlik w głowie, cały dzien o niczym innym nie myślę tylko o tym czy @ przylezie czy nie. Z jednej strony dziwne że tak mi sie spóźnia i ze nie mam żadnych objawów, ale z drugiej jakoś nie wierzę że mogło się udać, boję się że w kazdej chwili moze przyjść
Juz dawno nie miałam takiej nadzieji jak teraz, bo zawsze @ była regularnie co do dnia
Przeczekam jeszcze jutrzejszy dzien, jak jutro nie dostanę to w niedzielę rano robię teściora.
Trzymajcie kciuki kochane!!!!!!!!!!
Aga no widzisz króliczek sam doszedł do zdrowia tak samo było z moim :-) Cieszę się że juz zdrowy i kica. Nie bedziesz sie juz tak tym stresować

Dziękuje za trzymanie kciuków, jak narazie pomagają bo @ ani śladu:-):-):-)
Czuje się normalnie, po za piersiami które wciaż bolą, a tak to zadnych objawów ani na @ ani na fasolkę
Nie wiem mam taki mentlik w głowie, cały dzien o niczym innym nie myślę tylko o tym czy @ przylezie czy nie. Z jednej strony dziwne że tak mi sie spóźnia i ze nie mam żadnych objawów, ale z drugiej jakoś nie wierzę że mogło się udać, boję się że w kazdej chwili moze przyjść
Juz dawno nie miałam takiej nadzieji jak teraz, bo zawsze @ była regularnie co do dnia
Przeczekam jeszcze jutrzejszy dzien, jak jutro nie dostanę to w niedzielę rano robię teściora.Trzymajcie kciuki kochane!!!!!!!!!!
Aga no widzisz króliczek sam doszedł do zdrowia tak samo było z moim :-) Cieszę się że juz zdrowy i kica. Nie bedziesz sie juz tak tym stresować

ahaha 
Przepraszam Cię najmocniej ale ja dziś nie myślę normalnie, jestem taka roztrzepana przez tą całą sytuację