reklama

Staraczki na Wyspach

No jestem dziewczynki, dopiero z pracy wróciłam i szybciutko do kompa żeby zdać Wam reacje :-D
Dziękuje za trzymanie kciuków, jak narazie pomagają bo @ ani śladu:-):-):-)
Czuje się normalnie, po za piersiami które wciaż bolą, a tak to zadnych objawów ani na @ ani na fasolkę:baffled: Nie wiem mam taki mentlik w głowie, cały dzien o niczym innym nie myślę tylko o tym czy @ przylezie czy nie. Z jednej strony dziwne że tak mi sie spóźnia i ze nie mam żadnych objawów, ale z drugiej jakoś nie wierzę że mogło się udać, boję się że w kazdej chwili moze przyjść:sorry: Juz dawno nie miałam takiej nadzieji jak teraz, bo zawsze @ była regularnie co do dnia :tak: Przeczekam jeszcze jutrzejszy dzien, jak jutro nie dostanę to w niedzielę rano robię teściora.
Trzymajcie kciuki kochane!!!!!!!!!!

Aga no widzisz króliczek sam doszedł do zdrowia tak samo było z moim :-) Cieszę się że juz zdrowy i kica. Nie bedziesz sie juz tak tym stresować:tak:

reklama
Rozumiem, że z tym kroliczkiem to do mnie było ;p

Taka niepewność jest najgorsza, ale niestety trzeba ją jakoś przeczekać, zaplanuj sobie coś na jutro by Ci dzionek szybko zleciał i byś jak najmniej czasu miała na rozmyślanie a w niedziele pisz nam szybciutko co u Ciebie. Kciuki ciągle zaciśnięte i tak pozostaną .

Roxii, uhh, na szczęście dobre wieści :) Oby tak dalej!! :)

LILITH, jak 25 może być czulszy od 10??? Skoro jeden wykrywa stężenie już 10u/ml, a drugi jest pozytywny dopiero kiedy stężenie osiągnie 25u/ml???

Kama, ja nie znam nazw żadnych testów, ale patrz po opakowaniach, żeby czułośc była 10 u/ml.
A jak się czujesz?? Jakieś 'podejrzane' objawy? :)

Jak narazie zadnych objawow ani na @ ani na fasolke.Nawet nie wiem kiedy dokladnie spodziewac sie @ bo ostatnio mialam tylko 23dc.W poniedzialek bede chodzila za jakims testem a we wtorek testowanie jezeli nie pojawi sie wczesniej wredna.Dentystce powiem ze nie wiem i zobaczymy co zdecyduje.

Roxi-Super ze @ nie ma.Mam nadzieje ze bedziesz miala wymarzony prezent na swoja rocznice i tescik pokaze 2 kreski:tak:My wszystkie tu trzymamy kciuki za ciebie:tak:

LILITH, ja już sama się po tym wszystkim zaczęłam głowić ;) ale ważne że się wszystko wyjasniło i Kama kupuj 10u/ml, powinien wykrć ciąże już 10dpo. Ale nie wiadomo jak jest w praktyce. Powodzenia :)

LILITH no tak z króliczkiem to do Ciebie:-p Przepraszam Cię najmocniej ale ja dziś nie myślę normalnie, jestem taka roztrzepana przez tą całą sytuację:sorry:
Jutro idę do pracy wiec w sumie bedę zajeta, ale dziś tez pracowałam a mimo to ciagle o tym myslę.... Tylko zeby jutro nie przylazła ta @, a w niedzielę juz teścior i wszystko będzie jasne:tak:
Chciałabym żeby się w końcu udało, ale tak jak pisałam nie wierzę w to że to fasolka...:sorry:
No nic zobaczymy co bedzie dalej:tak:

Hej dziewczyny!
Ja tylko na chwilkę, niestety @ przylazła wczroaj późnym wieczorem, wiedziałam że tak będzie:-(:-(:-( Bo przecież nie mogłoby być inaczej, nawet nie jest mi jaokoś strasznie przykro bo i tak nie wierzyłam ze się uda:sorry:
Uciekam do pracy, buziaki, trzymacje się i jeszcze raz dziękuje za kciuki. Jestescie kochane!!!!!!:-)

O nieeee Roxii, a ja już wierzyłam że się udało. Pewnie marne to pocieszenie, masz już nowy cykl i kolejną szansę.
Ja za to robiłam test ow. i wyszła piękna...jedna krecha. Właściwie nie miałam złudzeń bo staralismy się za późno, a wiatropylna nie jestem :P. Teraz czekam na @ do czwartku aż :/

A właśnie powiem Wam, że ten castagnus u mnie naprawdę działa. Pisałam, Wam w maju, że mam dziwne tempki w fazie III, na wykresie był zygzak. Myślalam, że to przez odstawienie bromka i luteiny.Zaczęłam je z powrotem brać, ale to samo było w czerwcu. A w tym lipcowym znowu zaczęłam brać castagnus i wykres mam piękny.
karta2naf.jpg

kartanaf.jpg

reklama
Roxii bardzo mi przykro :( Ale jak pisała Megan, teraz zaczął się nowy cykl nowe szanse, byle na luzie :)

Megan, faktycznie wykres śliczny ! Ja mam teraz takie góry i padoły u siebie ;/ dokładnie jak Ty na 1 wykresie.I mimo, iż mam @, mam temp. 36,8 ;/ Powiedz, gdzie tu w UK kupujesz ten castangus i ile to mniej wiecej kosztuje??

Ja mam lekkiego doła, albo nawet większego, tak się wczoraj z moim pożarłam, że nie wiem, czy nadal będziemy się starać.. zresztą, po tym co od neigo usłyszałam to chyba lepiej jakbyśmy przełożyli albo bym zaszła i przeniosła się do pl.. cóż, może się jeszcze dogadamy :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry