u gp normalka, wazenie, mierzenie, wybory 3 szpiatalii, mam nadzieje, ze dadza mnie do tego gdzie chodzilam do klinki, dr mowila, ze powinni, ale zobaczymy jak to bedzie. Sklamalam, ze mozliwe ze mam torbiel jeszcze bo byla przy monitoringu clomidu, chociaz juz wiem, ze jej nie ma. Dr stwierdzila ze to normalne, krwiaki tez i pewnie dostane list w ciagu nastepnych 2 tyg. A pierwszy skan w ok 12 tyg. chociaz mam nadzieje, ze jak klinika zobaczy list od gp to wysla mnie na wczesniejszy skan zobaczymy.
anilolkowa z jednej strony bardzo bym chciala zeby juz bylo jutro godz 20, ale z drugiej boje sie. Tak bardzo bym chciala zeby bylo dobrze. Nie wyobrazam sobie isc teraz do gp i powiedziec sorry odwolajcie wszystko nie jestem w ciazy

Moj M wciaz powtarza, ze na wakacje jedziemy we trojke, mam nadzieje, ze sie nie myli.
W sumie nie mam zadnych mdlosci i to mnie martwi, mialam tylko takie malutkie, z objawow to czasem boli mnie brzuch jak na @ ale tez juz nie tak bardzo mocno. Jakbym nie miala malego brzuszka i piersi wiekszych o 2-3 rozmiary juz

to wogole nie czulabym sie w ciazy. Oby bylo dobrze....
No wlasnie gdzie Aga i Roxii?