reklama

Staraczki na Wyspach

abed super ze sie odezwalas. mam nadzieje ze szybko sie zaaklimatyzujecie i maz szybko znajdzie prace. A jesli moge spytac w jakich stronach Polski mieszkacie?
moj termin z @ wychodzi na koniec marca, ale czuje, ze bedzie kwiecien:)

reklama
...my wróciliśmy z dworu dopiero.
Wściekła jestem bo mi kartę do bankomatu wcięło,nie spojrzałam do kiedy jest ważna a była do końca sierpnia i mi bankomat zjadł.Na szczęście nie dawno przysłali mi drugą więc musiałam się wracać i iść jeszcze raz.Dobrze że młody na rowerze to nie musiałam się ślimaczyć
eek.gif
Karta pewnie wróci do banku,zreryfikują ją i jak zobaczą że nie ważna to zniszczą ale i tak muszę z rana zadzwonić do nich i tłumaczyć...
realmad2.gif

Noelka zaaklimatyzowani to jesteśmy ;-) gorzej z rozpakowywaniem ;-) i tłumem ludzi którzy chcą się z nami spotkać :-) i poznać małego :-) miłe to jest ale męczące dziś byłam taka zmęczona... ale już trochę odsapnęłam... ja generalnie pochodzę z Lubelszczyzny, mąż z Krakowa i tu nie daleko Krakowa mamy swój domek...
może urodzisz pierwszego kwietnia :-) będzie taki żartowniś ;-) a masz jakieś przeczucia co do płci??

W ta sobote mam usg prywatnie a w szpitalu 17 wrzesnia. Co do plci to babcia z tesciowa mowily ze dziewczynka bo mialam plamy od slonca:) ja jakos podswiadomie czuje ze dziewczynka ale pewnie dlatego ze zawsze marzylam o coreczce. W sumie Nie ma to dla mnie znaczenia musi byc zdrowe i tyle:) zadzwonie jutro do tego prywatnego gin zeby potwierdzic wizyte i spytam sie czy nie ma wczesniej jakichs miejsc ale watpie, do soboty nie tak daleko:)

Witajcie

noelka bardzo dobrze że idziesz prywatnie do ginekologa,będziesz na pewno spokojniejsza.Trzy mam kciuki i czekamy na wieści,odezwij się koniecznie i pamiętaj oszczędzaj się!:tak:

Moje dziecko poszło dziś piewrwszy dzień do szkoły,zadowolony bardzo :happy:

Roxii,aniołkowa_mama,pam_pam,Zuzia i reszta co u was?piszcie czy wszystko ok bo się z lekka martwię :-(

Witajcienoelka bardzo dobrze że idziesz prywatnie do ginekologa,będziesz na pewno spokojniejsza.Trzy mam kciuki i czekamy na wieści,odezwij się koniecznie i pamiętaj oszczędzaj się!:tak:Moje dziecko poszło dziś piewrwszy dzień do szkoły,zadowolony bardzo :happy:Roxii,aniołkowa_mama,pam_pam,Zuzia i reszta co u was?piszcie czy wszystko ok bo się z lekka martwię :-(
Witam Witam. Moj brat tez juz w szkole od zeszlego czwartku a wczoraj zaczol co-niedzielna polska szkole przy ambasadzie. musze zadzwonic spytac jak sie mojemu szkrabowi podobalo. a co u mnie? lekki dolek wczoraj przyszla spozniona @... bardziej obfita niz zwykle... nom coz... bedziemy sie starac dalej moze uda sie czerwcowe wakacyjne bejbi :-D

Noelka świetnie że idziesz prywatnie. Też bym chodziła... Adaś urodził się w Polsce, całą ciąże miałam co miesięczne wizyty z usg, mam 9 ślicznych zdjęć usg na pamiątkę.
Pam, przykro że się nie udało tym razem. Ale świetne podejście :-) może teraz się uda... sama mam taką nadzieję ;-)

kobiety ja z takim pytaniem... Czy po staraniach nalezy poleżeć troche? Bo ja muszę od razu lecieć do ubikacji, jak się szybko nie wysiusiam to mam zapalenie pęcherza. Właśnie 2 miesiące temu stwierdziłam, że trudno, zaryzykuje i nie idę od razu i po tygodniu trafiłam na tydzień do szpitala z zapaleniem dróg moczowych :szok: Od ciąży z Adamem mam masakryczne z tym problemy...

Ostatnia edycja:
witajcie:)

Moje drogie dziewczyny odpowiedzcie mi prosze na takie pytanie. Moze jest ono głupie, ale nie jestem doświadczona :P a wiem, że jak tutaj zapytam nikt mnie nie wyśmieje.
Dzisiaj od godzin popołudniowych zaczęło mnie pobolewać w okolicach miednicy. Taki dziwny ból, nie narastajacy tylko stały. W sumie to jest on trochę odczuwalny jako ucisk.

Może wiecie kiedy po zafasolkowaniu odczuwa sie bóle tego typu?? Moja znajoma podczas pierwszych miesięcy miała takie bóle ale nie mam mozliwości żeby się jej zapytać.
Może jestem przewrażliwiona i to poprostu zmeczenie bo ostatnio duzo pracy mam ale w sumie zawsze mam dużo pracy.

Ostatnimi czasy dość intensywnie staramy sie o małego czlowieczka i w sumie teraz sobie tak myślę, ze może troszkę sie przeforsowałam:P

Z góry dziękuje wam za każdą odpowiedź. I pozdrawiam tzrymając kciuki za każdą z was:)

Ostatnia edycja:
reklama
Pam przykro mi, ze sie nie udalo, ale masz dobre podejscie i tego sie trzymaj, jak nie ten cykl to nastepny:)

marcysia ja pierwsze bole brzucha odczulam jak bylam juz w 4tc wtedy macica zaczela sie rozrastac.

ja bylam dzis u gp na kontroli i jestem znowu odwodniona, kurde a na prawde staram sie duzo pic, to pewnie przez te mdlosci, i przez to odwodnienie mam bardzo niskie cisnienie:( do pracy nadal bede chodzic az do skanu w szpitalu 17 wrzesnia wtedy zobacze czy krwiak sie powieksza. w sumie ide juz na prywatne usg w piatek ( udalo mi sie przelozyc z soboty), ale o nim nie mowie angielskim lekarzom, ani w pracy:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry