Zuziu powodzenia!
Kari ale ty kruszynka jestes, ile masz wzrostu? Ja na ostatnim roku studiow wygladalam jak kosciotrup, w jednym miesiacu obrona magisterki, slub i egzamin prawojazdy, przy 172cm wzrostu wazylam 45kg, zawsze bylam bardzo chuda ale wtedy to już ekstremalnie. Dlatego ciezko mi sobie wyobrazic wage ponizej 40kg. Jak przyjechalam do UK nabralam wagi do 54kg ale wciaz za chudo wygladam, mam chyba ciezkie kosci

postaraj się nie stresowac i jesc mniejsze porcje ale czesciej. Trzeba to cialko na ciaze przygotowac
Pam daj mezulkowi odpoczac jeszcze dzisiaj, niech uzbroi swoja armie dla lepszego efektu
A ja mam dola, za wczesnie się cieszylam ta nowo praca meza, jak wrocil z tej nocnej zmiany to się ruszac nie mogl, schylanie 1000 razy na minute, podnoszenie non stop 20kg paczek albo ciezszych, praca zupelnie mijala się z jej opisem. Wrocil z bolacym kregoslupem i spuchnietym kolanem, ktore mial kiedys kontuzjowane. Niestety ale nie da tak rady przez 9h dziennie 6 razy w tygodniu. Wcale mu się nie dziwie, fortune pozniej bysmy na lekarzy wydali. Jakoś szczescia nie mamy ostatnio tylko te klody pod nogi. I jak tu zyc bezstresowo.