reklama

Staraczki na Wyspach

Kari obys miala racje :) a z tymi przytulankami to kazda z nas jest inna, ale skoro pisalas ze twoj zawsze mial taki vigor to pewnie synka udalo wam się splodzic tez codziennymi przytulankami, więc kto wie, trzymam kciuki. U nas było 2 dni z rzedu, jakies 72h przerwy i znow 2 dni z rzedu. Ale moj malz pewnie starszy od twojego, ma 33latka, wiek tez ma znaczenie jeśli chodzi o sile plemniczkow ;)

reklama
pam powodzenia!!! &&& :)
Kari koniecznie kup wiesiołek,jestem pewna że ci pomoże :tak:
Starania macie codziennie :szok: podziwiam bo ja bym nie dała rady :no:
Joasiu 3maj się!

Ostatnio bardzo dużo jem i postanowiłam zważyć się w pracy i uwaga przytyłam 1 kg :-D
Ja na dniach spodziewam się @.Czuję ją...

Ostatnia edycja:
joasia no tak, wtedy prawde powiedziawszy to bywało tak minimum po 3 razy na dobę :zawstydzona/y: tak że i tak jego zapotrzebowanie spadło.

agnieszka uwierz że ja też czasami nie wyrabiam. A ja z kolei chudnę przez stres :wściekła/y: co wcale nie jest dobra nowiną, bo mam problemy, tzn podczas stresu i rehabilitacji w pierwszym roku zycia Adama schudlam do 37 kg :angry:. Bylam z tym wszystkim sama, malz za granica i zaniedbalam sie totalnie, do tego deprecha i zoladek jak skala, zero apetytu. Teraz mi pozostala trauma po tym wszystkim i boje sie ze znowza duzo schudne. Moja normalna waga to 45kg bo ja cale zycie chudzielec bylam...

Hej wszystkim...

Wpadam tylko na chwilke powiedziec ze u mnie wszystko w porzadku. Czekam na @, potem ostateczne badania i zaczynam stymulacje... Niestety nie bede narazie pisac i zagladac bo tak czuje sie lepiej i mniej stresuje... ale oczywiscie dam znac jak juz bede po wszystkim... oczywiscie bardzo wszystkim kibicuje i trzymam kciuki za owocne staranka - ja mam juz przynajmniej z glowy starania i doszukiwanie sie "objawow'' - w pewnym sensie czuje ulge a i przytulanka sa przyjemniejsze:)- teraz tylko przezyc to IVF...

Powodzenia wszystkim odezwe sie za jakis czas...

Czesc dziewczyny
Przynudzam na uczelnii bo myslalam ze mam na 10 a tak naprawde nie mam nic do 15...eh:wściekła/y:

Co do staranek....my on soboty sie staramy ale wczoraj byla przerwa bo moj mial migrene:-D damska wymowka:-D ale podaruje mu to przynajmniej zolmierzyki beda bardziej sprawne dzis :tak:

trzymam kciuki za wszystkie starajace sie :-) wkoncu nam sie uda! MUSI!!!:tak::tak:

pam jeden dzień możesz podarować bo tak jak piszesz na dobre Ci to wyjdzie :tak:
3maj kciuki &&&

Kari od stresu przeważnie się chunie i nie tylko ty jedna masz na pewno z tym problem.
Ja zawsze szczupła byłam.A po ciąży zamiast przybrać to mi uciekło jeszcze z zakładką i tak już zostałam.
Mam 183cm wzrostu i 58kg wagi to mało jak na mój wzrost ale wolę być szczupła nić kulać się.
Może zmień dietę i mniej stresu kochana a może wszystko wróci do normy :tak::-)

Zuziu powodzenia!
Kari ale ty kruszynka jestes, ile masz wzrostu? Ja na ostatnim roku studiow wygladalam jak kosciotrup, w jednym miesiacu obrona magisterki, slub i egzamin prawojazdy, przy 172cm wzrostu wazylam 45kg, zawsze bylam bardzo chuda ale wtedy to już ekstremalnie. Dlatego ciezko mi sobie wyobrazic wage ponizej 40kg. Jak przyjechalam do UK nabralam wagi do 54kg ale wciaz za chudo wygladam, mam chyba ciezkie kosci ;) postaraj się nie stresowac i jesc mniejsze porcje ale czesciej. Trzeba to cialko na ciaze przygotowac :)

Pam daj mezulkowi odpoczac jeszcze dzisiaj, niech uzbroi swoja armie dla lepszego efektu :)

A ja mam dola, za wczesnie się cieszylam ta nowo praca meza, jak wrocil z tej nocnej zmiany to się ruszac nie mogl, schylanie 1000 razy na minute, podnoszenie non stop 20kg paczek albo ciezszych, praca zupelnie mijala się z jej opisem. Wrocil z bolacym kregoslupem i spuchnietym kolanem, ktore mial kiedys kontuzjowane. Niestety ale nie da tak rady przez 9h dziennie 6 razy w tygodniu. Wcale mu się nie dziwie, fortune pozniej bysmy na lekarzy wydali. Jakoś szczescia nie mamy ostatnio tylko te klody pod nogi. I jak tu zyc bezstresowo.

reklama
zuzia powodzenia!
pam migrena ;-) ale za to dziś tak jak mówisz :-D może któryś z większą siłą się wciśnie gdzie jego miejsce :-D
agnieszka jakas ty wysoka, wowww:szok: jak modelka :-D jeszcze szczupłe gabaryty. szczyt marzen. ja w kapeluszu 160 wiec nawet do pachy bym ci pewnie nie sięgała :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry