reklama

Staraczki na Wyspach

agnieszka jakas ty wysoka, wowww:szok: jak modelka :-D jeszcze szczupłe gabaryty. szczyt marzen. ja w kapeluszu 160 wiec nawet do pachy bym ci pewnie nie sięgała :-D
hehe już nie jedni mi pisali że gabaryty mam na modelkę :)
ale podobno 58kg do 183cm wzrostu to mało.Chciałabym tak 60 kg ważyć ale nie wiecej :no:

Kochani uciekam na miasto prezent urodzinowy kupić dla sobotniego solenizanta 2 latka a potem do pracy takze miłego dnia:)

reklama
zuzia powodzenia!
pam migrena ;-) ale za to dziś tak jak mówisz :-D może któryś z większą siłą się wciśnie gdzie jego miejsce :-D
agnieszka jakas ty wysoka, wowww:szok: jak modelka :-D jeszcze szczupłe gabaryty. szczyt marzen. ja w kapeluszu 160 wiec nawet do pachy bym ci pewnie nie sięgała :-D

mam nadzieje ze tak bedzie :-) a co do wzrostu... ja mam 180cm :-D

przepraszam dziewczyny, ze malo was czytam ostatnio:(

po wczorajszym usg jestesmy bardziej uspokojeni. Lekarz jest na prawde w porzadku badal mnie ok 40min i nie wzial ani grosza. Powiedzial ze to nie nasza wina ze w piatek kruszynka sie tak ruszala i ze nie dalo sie jej zbadac. Dzis tylko zmierzyl kark i wychodzi na to ze jest w normie. Ja oczywiscie i tak sie troche tym denerwuje tylko dlatego ze w piatek wydawal mu sie kark za gruby. Ale w poniedzialek mam usg w szpitalu i tam oprocz mierzenia karku zrobia badanie krwi na zespol downa wiec upewnie sie juz na pewno czy jest wszystko w porzadku. co do krwiaka to musi byc daleko przy szyjce macicy bo kolo dziecka wogole go nie widac. Nie dalo sie dokladnie tego zbadac bo wciaz mam usg dopochwowe i bardzo mnie boli. Z brzusznego jeszcze nic nie widac. Ale nie martwi mnie juz to tak bardzo bo najwazniejsze ze krwiaka nie ma przy dziecku i w razie krwotoku nie bedzie mu tak zagrazal. Kruszynka jest nieziemska. Nie mozemy uwierzyc ze takie cos siedzi u mnie w brzuchu:) caly czas mi dokucza mdlosciami niestety wlasnie robi albo nie lubi jak ja podgladamy albo macha do nas.
W poniedzialek mialam ostatnia wizyte w klinice nieplodnosi, trwala 5min pogratulowali mi i wypisali z niej. Chyba juz nie jestem im potrzebna.

trzymam za was kciuki i przesylam fluidki, nie moge znalezc odpowiedniego przycisku bo moj laptop sie zepsul i urzywam meza.

mam ladne zdjecie, ale nie bede wklejac tutaj nie chce nikomu sprawic przykrosci, przepraszam, jesli ktos chcialby zobaczyc to umieszcze na marcowkach.

Noelka myśle, że nikogo nie urazisz zdjęciem, tylko dodasz nam nadziei. Ty tez walczylaś, starałaś sie długo o maleństwo i jesteś jedną z nas. Ja chętnie podpatrzę;-)a tak w ogóle to czuje, że siedzi w brzuszku mała księżniczka:-)
dobrze, że z przeziernością wszystko ok i zazdroszczę tych częstych usg. To sama przyjemność patrzeć jak dzidzia macha łapkami, albo ssie paluszki.
a tak w ogóle to czy znajomi juz wiedzą?
W early pregnancy trzymają tylko do 12tc a ty juz jesteś po. Mi sie wczoraj śniło, że jestem w 10tc i byłam taka szczęśliwa, że jeszcze 2 tygodnie i będzie po tym najgorszym czasie. Bardzo chciałabym być w ciąży, ale przeraża mnie I trymestr:-(

Zuzia fajnie, że sie odezwalaś. Wiem że czasem trzeba odpocząć od BB, sama tak mam w tej chwili, ale informuj nas co i jak. Bardzo trzymam kciuki, żeby ci sie udało. W końcu tyle co ty przeszłaś ostatnio to limit złych momentów powinien być juz wyczerpany.

Myska, Roxi??? jak u was? Napiszcie kilka słów:-(

Kari jak sytuacja z bankiem sie rozwiązała? Macie dostęp do pieniędzy? Dla mnie to jest nie do pomyślenia, żeby bank wamzablokował kasę. Co to za bank?

joasia współczuje sytuacji z pracą męża. Coraz częściej odczuć mozna kryzys w uk. U mnie tez tylko praca do lipca i MUSZĘ do tego czasu zaciążyć!!!

Jak mnie denerwuje ten angielski system:crazy:czekam na list z kliniki juz 2 miesiace, zabieg powinien być za miesiac a ja nadal nie mam daty. Czy oni o mnie zapomnieli czy mi wyślą list z kilkudniowym wyprzedzeniem???
ktora z was dała ostatnio linka do siemienia lnianego- nie mogę go znaleźć, poproszę jeszcze raz, bo chce zacząć używać.

Dla tych które używają lubrykantow przy staraniach polecam ten
http://przedciaza.pl/19-lubrykant-conceive-plus
sama zamierzam spróbować, bo te inne hamują "bieg" żżołnierzyków? Mozna kupić na ebayu

Ostatnia edycja:
aniołkowa fajnie ze zajrzałaś,pisz częściej kochana :tak:
noelka zgadzam się z aniołkiem,takie zdjęcie doda nam wszystkim tylko ogromnej motywacji do działania a dla nie których dalszego działania i podjęcia wysiłku aby stworzyć cud :tak: czekamy na zdjęcie :-)

...a ja uciekam spać bo rano o 7mej muszę wstać,przemeblowuję pokój :tak: jednak nie będę do soboty na męża,dam radę!
Dobranoc:)

reklama
Witajcie dziewczeta:)

Noelka - oczywiście wstawiaj zdjecie. Tak jak napisały dziewczyny, to będzie dla nas świadectwo tego, żeby sie nie poddawać w staraniach.

Joasia81 - dziękuje za linka:) tez ostatnio myslałam żeby zacząć brać siemie i dzisiaj mam w planach zakupic i zacząć brać.

agnieszka.kk - miłego i satysfakcjonującego przemeblowania:)

aniołkowa mamo - uzbrój się w cierpliwość. Napewno o tobie nie zapomnieli. List pewnie przyjdzie już niebawem.

A u mnie zaczęliśmy starania od przed wczoraj:) wczoraj była przerwa a dzisiaj znowu zamierzamy działać. Na szczęście weekend mam wolny wiec spędzimy go wspólnie z mężem:) Trzymajcie kciuki dziewczyny:)

Życze wam miłego dnia pełnego uśmiechu:)
Ja musze uciekać do pracy. Ale jeszcze jutro i wolne:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry