Noelka myśle, że nikogo nie urazisz zdjęciem, tylko dodasz nam nadziei. Ty tez walczylaś, starałaś sie długo o maleństwo i jesteś jedną z nas. Ja chętnie podpatrzę;-)a tak w ogóle to czuje, że siedzi w brzuszku mała księżniczka:-)
dobrze, że z przeziernością wszystko ok i zazdroszczę tych częstych usg. To sama przyjemność patrzeć jak dzidzia macha łapkami, albo ssie paluszki.
a tak w ogóle to czy znajomi juz wiedzą?
W early pregnancy trzymają tylko do 12tc a ty juz jesteś po. Mi sie wczoraj śniło, że jestem w 10tc i byłam taka szczęśliwa, że jeszcze 2 tygodnie i będzie po tym najgorszym czasie. Bardzo chciałabym być w ciąży, ale przeraża mnie I trymestr:-(
Zuzia fajnie, że sie odezwalaś. Wiem że czasem trzeba odpocząć od BB, sama tak mam w tej chwili, ale informuj nas co i jak. Bardzo trzymam kciuki, żeby ci sie udało. W końcu tyle co ty przeszłaś ostatnio to limit złych momentów powinien być juz wyczerpany.
Myska, Roxi??? jak u was? Napiszcie kilka słów:-(
Kari jak sytuacja z bankiem sie rozwiązała? Macie dostęp do pieniędzy? Dla mnie to jest nie do pomyślenia, żeby bank wamzablokował kasę. Co to za bank?
joasia współczuje sytuacji z pracą męża. Coraz częściej odczuć mozna kryzys w uk. U mnie tez tylko praca do lipca i MUSZĘ do tego czasu zaciążyć!!!
Jak mnie denerwuje ten angielski system

czekam na list z kliniki juz 2 miesiace, zabieg powinien być za miesiac a ja nadal nie mam daty. Czy oni o mnie zapomnieli czy mi wyślą list z kilkudniowym wyprzedzeniem???
ktora z was dała ostatnio linka do siemienia lnianego- nie mogę go znaleźć, poproszę jeszcze raz, bo chce zacząć używać.
Dla tych które używają lubrykantow przy staraniach polecam ten
http://przedciaza.pl/19-lubrykant-conceive-plus
sama zamierzam spróbować, bo te inne hamują "bieg" żżołnierzyków? Mozna kupić na ebayu