reklama

Staraczki na Wyspach

Pam powiedz mamie, że ona swoje życie i swoje macierzyństwo juz przeżyła a teraz kolej na ciebie. Nie wiem jak u ciebie, ale na mnie wszelkie zakazy mojej matki działały wręcz odwrotnie- dodawały mi siły do walki o swoje. I tym sposobem nie mam wyrzutów sumienia, że dałam sie komuś manipulować.

Joasia gdzie wyczytałaś, że siemie lniane ma właściwości poprawy sluzu? NigdZie nie mogłam wyczytać wpływu na staranka

Ostatnia edycja:
reklama
Pam powiedz mamie, że ona swoje życie i swoje macierzyństwo juz przeżyła a teraz kolej na ciebie. Nie wiem jak u ciebie, ale na mnie wszelkie zakazy mojej matki działały wręcz odwrotnie- dodawały mi siły do walki o swoje. I tym sposobem nie mam wyrzutów sumienia, że dałam sie komuś manipulować. Joasia gdzie wyczytałaś, że siemie lniane ma właściwości poprawy sluzu? NigdZie nie mogłam wyczytać wpływu na staranka
na mnie tez tak to dziala... boje sie ze nie pozwoli mi na kontakty z bratem... a kocham go nadzycie... sama nie wiem co robic. mama mowi ze dziecko zrujnuje mi zycie ze nikt nie da mi pracy nigdzie nie wyjade bo dziecko... ja za rok koncze studia z takim wyksztalceniem ze o prace nie trudno... a z wyjazdem... ona jakos problemu nie miala... ja 14 lat brat rok spakowala nas i sio z polski...eh z jedmej strony rozumiem ze chce dobrze dla mnie. a z drugiej wiem ze jak nie teraz to nigdy... i tak beda problemy z donoszeniem wedlug lekarza bo mialam komplikacje po stracie... a po 25roku zycia ma byc jeszcze gorzej wedlug lekarzy... i teraz...zadowolic matke czy walczyc o swoje?

pam walcz!!!
Ja bym walczyła i w takim przypadku nie słuchała matki :eek:

Dziewczyny jeszcze nie wszystko nie udane
biggrin.gif
gdyż postanowiliśmy z mężem że sprzedamy naszą kanapę i fotele i kupimy super narożną kanapę,taką mega wygodną i dużą
yes2.gif
tym sposobem zaoszczędzimy dużo miejsca,zagospodarujemy dziury itd.a więc w sobotę robimy ogłoszenia i wystawiamy na sprzedaż.
Proszę trzymajcie kciuki aby szybko się sprzedały
yes2.gif

A w wolnej chwili będę szukać narożnika
happy.gif

Pam walczyć o swoje, idź za głosem SWOJEGO serca, bo potem pod koniec życia będziesz żałować że żyłaś nie tak jak chciałaś. Dziecko nie jest przekresleniem marzeń, jest najwspanialszym darem jaki mozna otrzymać od życia. Sama wiesz jak trudno zajść, donosić i urodzić dziecko. Kariera ci nie ucieknie. A mama nie może ci zabronić spotkań z bratem, to nieludzkie.
wydaje mi sie, że mama chce dobrze dla SIEBIE a nie dla CIEBIE.

Agnieszka ja jestem taka sama, jak juz sobie coś postanowie, to nie ma siły i nie ma, że niemożliwe. Juz wiele razy udowodnilam ludziom, że osiągane to, co chce. Taki juz ze mnie uparty osioł:-)
szukanie mebli jest fajne-powodzenia :-) Polecam polskie meble w uk, dużo taniej, porządne i koszty dostawy niewielkie. Sama mam sofe i szafę kupioną w ten sposób i polecam

Aniolkowa, ja natrafilam na informacje o. Siemieniu lnianym na jakims forum staraczek a potem szukalam w calym necie informacji na ten temat. Wejdz tutaj i przeszukuj stronki jakie uwazasz dla siebie wiarygodne:
siemie lniane na poprawe plodnego sluzu - Szukaj w Google
Ogolnie siemie poprawia sluz nie tylko plodny ale również na laczeniu wszelkich stawow w naszych cialach, dlatego polecany jest starszym osobom.na swoim przykladzie powiem tobie, ze mnie pomoglo na kostki u nog, mam prace stojaca i zawsze odczuwalam bol kostki w jednej nodze a teraz nic, jak reka odjal. Dodam ze nie biore innych witamin. Ma tez sporo cynku a bez niego plemniki nie przezyja w pochwie. Jeśli ktos zazywa wiesiolek, to zalecane jest zeby w fazie lutealnej zastapic go siemieniem, z uwagi na poronne wlasciwosci wiesiolka. Nie boj się siemienia bo jest to naturalny sposob i nie jest szkdliwe w żaden sposob, ja już po dwoch dniach stosowania mialam sluz tak piekny jakiego w zyciu u siebie nie widzialam, biore go caly czas a jestem już w 22dc i wciaz sluzu duzo.

Pam, nie pozwol mamie ingerowac tak w twoje zycie, mama już miala swoj czas na macierzynstwo. Skoro twierdzin ze to błąd to ty się na tym "bledzie" sama ucz. Nie dopusc do tego zeby twoja szansa na spelnienie się jako matka zmalala albo przepadla bezpowrotnie. To jest twoje zycie i twoje decyzje i sama musisz je przezyc! Nie sadze zeby twoja mama byla na tyle okrutna zeby zabronic kontaktow rodzenstwu, walcz dziewczyno o swoje!

agnieszka my sofe mamy z tej firmy
Corner Sofas, Sofabed items in sofaforyou shop store on eBay!

Pam i tak trzymaj. Nie możesz pozwolić, żeby ktoś inny przeżył za ciebie życie.

Joasia dzieki za linka. Postaram sie kupić to siemie (dziś męża Wysłałam do holland&barrett, ale oni juz pozamykali większość swoich sklepów i muszę zamówić online)

Cieszę sie że juz weekend. Jeszcze 6 tygodni do urlopu :-)

reklama
Kurcze musialam jechac do rodzicow dzis bo tata zle sie poczul i byl w szpitalu ale naszczescie wszystko jest dobrze serce wporzadku :) wczoraj byly staranka i teraz do niedzieli nic, wedlug obliczen owulke mam w poniedzialek wiec luz... mam nadzieje ze nie przyjdzie wczesniej :angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry