reklama

Staraczki na Wyspach

Dzień dobry

Kari nie wiem co napisać,jestem w szoku ze tak po prostu zatrzymali wam kasę w banku.Współczuję :tak:
A z cyklem to spokojnie,jeszcze nic nie wiadomo a może się udało:)

U nas pochmurnie ale w miarę ciepło,lubię taką pogodę,mąż w pracy,Alan się bawi więc zabieram się za sprzątanie,muszę się czymś zająć bo jakiś humor wisielczy dziś mam :-(

reklama
agnieszka sama nie mam słów co do banku. A cykl sama zawaliłam :wściekła/y: znów zaczęłam mieć bóle pęcherza i nerki więc większość dobrych dni używaliśmy gumek. Jedynie podczas kłucia jajnika i chyba dzień po nim były staranka. Za bardzo się bałam że znów wyląduję w szpitalu na antybiotyku :-( I zwyczajnie czuję że to za mało i że się nie udało. No nic... Po 3 dniach picia hektolitrów soku z żurawiny mój uklad moczowy czuje sie lepiej.

Dziewczyny mam mały problem.
Od paru dni mam wysypkę pod lewą piersia. Na poczatku nie zwracalam na to uwagi poniewaz myslałam, że to podrażnienie od biustonosza. Dzisiaj cos mnie podkusiło i sprawdziłam w internecie i niestety okazuje się, że jest to półpasiec.
Od razu zaczełam czytać o tym jak to jest w przypadku ciąży bo póki co nie mogę wykluczyć, że udało nam się w tym cyklu.
Niby piszą, że jak przechodziło się ospę to posiada się już przeciwciała i półpasiec nie jest zagrożeniem dla dziecka.
Możecie mi napisać czy wiecie cos wiecej?? Trochę sie martwie. Jutro zadzwonie do lekarza i umówie sie na wizyte pomimo wszystko.

Pam - czekam na wynik:) I trzymam kciuki:)

Czesc laski

robilam test wyszedl pozytywnie poszlam do szpitala sie spytac, zrobili mi beta bylo 85.... ale lekarz zrobil usg i powedzial ze ta @ co byla to nie byla @ tylko poronienie bo nie ma nic... i powedzial tez ze owulke powinnam miec ale moze sie przesunac wiec mam dalej brac kwas foliowy , wrocic za dwa dni na bete i probowac dalej....

Pam przykro mi... Dobrze że owulka będzie w tym cyklu, po poronieniu są podobno większe szanse na zaciążenie bo ma się wyższe stężenie dobrych hormonów. Więc całkiem możliwe że teraz będzie ok :-) trzymam kciuki.

U nas słoneczko, aż miło.

reklama
Dzieki dziewczyny :)

kari naprawde? ja powinnam miec owulke dzis i cos mnie jajniki kluja wiec moze sie nie spoznila... bede sie brala do roboty za chwilke :-D wczoraj sie nie udalo bo moj V dostal telefon, jego najleprzy przyjaciel zginol... nie chcialam go wiec meczyc... dzis juz mu lepiej i sie nawet sam klei to trzeba wykorzystac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry