reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Czesc dziewczyny

Trzymam kciuki za testujace:tak:

Ja tez spedzam swieta tutaj ale dla mnie to torche inaczej bo moi rodzice sa tutaj wiec bardziej rodzinnie jest.
Bylam dzis u lekarza bo cala noc przelezalam na kafelkach w lazience zygajac pod siebie.... dal mi dwa zatrzyki jeden na mdlosci jeden rozkurczowy, pomoglo na 2h i teraz znowu sie zaczyna wiec bez szpitala sie nie obejdzie chyba....

eh ja jestem w Polsce i jakoś magii świąt też nie czuje... maż pracuje całe święta, wprawdzie na nocki no ale kiedyś będzie musiał odespać... no i do mnie nie pojedziemy... nawet mi się myśleć nie chce...

a ja lubiłam nasze święta w Anglii... spokój... nie trzeba było wybierać gdzie jechać... odpoczywaliśmy sobie... miało to swoje plusy bo wiedziałam że kiedyś będziemy spędzać święta w Polsce...

basik ale Ci tempka zaszalała :szok: Może jednak coś to znaczy Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
abed a ja bym wolała się nudzić w święta, ale tylko w Polsce, a tak dupa wie co tu robić

W weekend może w końcu kupię prezenty, to będzie z głowy chodź jedno...
Nic mi się nie chce dziś, cały dzień w sumie przesiedziałam na kanapie, bawiłam się z synkiem i coś szybkiego na obiad jeszcze muszę zrobić...Pogoda jakoś w końcu się poprawiła, oby do jutra dotrzymało, to może w końcu gdzieś wyjdziemy, bo kisimy się odkąd przylecieliśmy z Polski :wściekła/y: To pada, to jakieś choroby się przyplątują :baffled: Aj...

wpadlam sie przywitac :tak:
Czemu mnie te bimbalki nie bola???!!! ja sie pytam...:-p,pewnie zastrzyki nie pomogly i owulki wcale nie bylo:no:

basik spokojnie nie zawsze bolące piersi oznaczają ciążę, a to że nie bolą nie świadczy o tym że ciązy nie ma;-) Ja trzymam mocno kciuki jutro testujesz????
Edith noo powiem Ci ładnie szalejecie:-p ja takie libido miałam w wieku 18-20 lat:baffled: ehh tylko pozazdrościć:tak:
Pam a co sie znów dzieje??? co Ci jest że tak wymiotujesz????
Aniolkowa po prostu zazdroszczę tych świąt w Polsce...;-)

Roxii mam stiwerdzone zapalenie miednicy malej i poprostu leki tak chyba dzalaja ale juz jest dobrze po wczorjaszych zastrzykach przespalam ladnie noc brzusio tez mniej boli dzis mialam USG i ladnie wszystko sie wchlania opuchlizna ladnie zchodzi. W ciazy nie jestem na 100% wiec to dobrze niech sie wyleczy. Mam dokonczyc antybiotyk i juz po swietach moge zaczac dzialas , implant tez dopiero po swietach bo teraz lekarz zalatany ale sproboje go dorwac... ogolnie lepiej sie czuje troche mi dostkieraja jelita od antbiotykow ale to pestka :-)

a odemnie jeszcze to 154933_378769695551447_2135421724_n.png222315_378008975627519_164850603_n.jpg

Pam ciesze się, ze już lepiej się czujesz, teraz trochę się podleczysz i już bedzie z górki;-) trzymaj się tam i kuruj :tak:
Noelka a co tam u Ciebie??? nic się nie odzywasz... jak się czujesz, wszystko ok???
Aga też dawno się nie odzywała....:sorry2:

reklama
Do góry