reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na Wyspach

basik naprawde polecam :tak: my za bardzo fajny hotel w samym centrum zaplacilismy 50 euro :-D i naprawde mozna chociaz troche oderwac sie od codziennosci, takie jednodniowe wakacje :-D juz nie mowiac o bonusie czyli zakupach w drugi dzien swiat :-)

reklama
basik raz w roku mozna :-D ja w zeszlym roku na wyprzedazy w next tylko na ciuszki dla mojej siostrzenicy wydalam prawie 200 euro :-D:-D:-D a ona urodzila sie dopiero w lutym :-D:-D:-D to jest dopiero szlanstwo ;-)

basik moja siostra powiedziala, ze jak jej w tym roku tez przywioze taka wielka pake, to mnie zabije :-D ale jak tu nie kupowac, jak wszystko takie sliczne, a ceny tez super :tak: dzisiaj np kupilam super spodenki sztruksowe za 2 euro :-D za podobne moja siostra placila niedawno 50 zlotych :szok: wiec lepiej niech nie marudzi, tylko korzysta puki moze :-D
trzymajcie sie cieplo dziewczyny, spokojnego tygodnia wam zycze :-D

Ostatnia edycja:
basik ładnie się trzyma bądź dobrej myśli

edith gdybyś taką tabletkę wymyśliła to byś majątek zbiła ;-) a u nas w pl mrozy już są ;-)

A ja w tym roku pierwszy raz spędzam Święta w Polsce i mimo, że wydaliśmy majątek na prezenty i wydamy jeszcze wiecej na podróż i pobyt w Polsce to i tak bardzo sie cieszę na ten wyjazd. Tutaj dla mnie święta nie mają klimatu. Dziś 3 godziny pakowalismy prezenty i jeszcze mi kilku brakuje:sorry2: 3 wielkie torby podrozne to same paczki pod choinkę. Nie mogę sie tego wszystkiego doczekac - Wigili (będzie nas 32 osoby:szok:), zapachu ciast, kolęd w radiu, pasterki a przede wszystkim zobaczenia rodziny.

Edith spojrzałam na twój wykres...no no zazdroszczę takiego libido:happy2:

Aniołkowa to ja Ci zazdroszczę takich świąt, napawaj się i ciesz się na maksa tą świąteczną atmosferą z bliskiemi

loczkis według ulotki owulacja po Clo następuję miedzy 11 a 15 dc. Ja już trzeci cykl na Clo i jak na razie chyba to się sprawdza, chociaż dopiero w tym cyklu miałam potworny ból jajnika, właśnie 13 dc, więc wierzę, że uda się. Ja niestety nie miałam monitoringu ani razu :-( Ale jak ma się udać, to się i bez tego obejdzie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby Ci się udało jak najszybciej

basik no tempka superowa, ale widzę, że test negatywny, no nic może za wcześnie, różnie to bywa, czasami owulka się przesuwa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Powodzenia

My też w tym roku zostajemy w Anglii, i jak na złość prawie cała ekipa znajomych jedzie lub leci do Polski na święta, albo dzień po Bożym Narodzeniu. My niestety musimy zostać, raz, że 24 listopada wróciłam z synkiem, a dwa mój M przecież jeździł na pogrzeb babci, a wiadomo z dnia na dzień jaki to jest koszt. I na dodatek stracił jedną pracę, dobrze, że druga została. Najbardziej mi szkoda mojego synusia on jest taki zżyty z babciami i dziadkiem, już sam się nauczył włączać skype'a i dzwoni do mojej mamy :-)

Prezenty jeszcze nie kupione, mam nadzieję, że w ten weekend to załatwimy, nawet nie chce mi się przygotowywać niczego. Też płaczę, szczególnie przy dzieleniu się opłatkiem...:-( Smutny nasz los na obczyźnie...ale co poradzić...

Pozdrawiam i życzę udanego dnia

Agitataka tempka u mnie ladnie bo jestem na luteinie a ona podwyzsza tem.jeszcze 4 dni brania lutki i tempka potem spadnie:-(,moja faza folikularna zawsze byla 10 dniowa i musze sobie lutka wydluzyc podaj do 12 dni,zobaczymy jak sie nie uda tym razem to nastepny cykl zaczynam od clo-pokladam w nim wielllllllkie nadzieje.

reklama
Agitatka dzieki za odpowiedz. czytalam ulotke, ale zawsze to lepiej popytac bardziej doswiadczone osoby :tak: a ty chyba tez niedlugo testujesz?
edith ja tez zazdroszcze libido, u mnie codziennie nie wchodzi w gre, a co dopiero dwa razy dziennie :zawstydzona/y: mam nadzieje, ze
sie wstrzele, albo wystarczy co drugi dzien ;-)
aniolkowa naciesz sie rodzina, fajnie ze wam sie udalo w tym roku pojechac :-) a co prezentow to ja tez tak mam, wysylam w tym roku 5 duzych paczek :-D
basik ja dalej trzymam kciuki :tak:

Do góry