reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki na Wyspach

Zeby chociaż jednej sie udało to juz by było super. Była taka fala7-8 miesięcy temu, teraz wszystkie sie szykują do porodu a tu zaraz znowu bedzie bez ciężarówek. Basik ty sikaj rano i wysikaj coś a ja cie jeszcze dogonie :-)

reklama
Dziewczyny ma do Was wielká prosbe,zerknijcie na moj wykres i doradzcie czy dobrze mam wyznaczoná granice wyzszych temperatur??? na ENPR wyczytalam ze- 1 temp. wyższa musi być o 0.05 stopnia ponad 6 niższymi.

Roxii - dzięki! Kochana jesteś! Martwie się bo jak byłam w ciąży z córką - to w 14 dpo moja beta wynosiła ponad 700... dlatego myślałam, że to za mało i jednak dobrze się nie rozwija zarodek...
a co do testów to już mi zmieniły na tydzień 2-3... muszę jednak jeszcze dokupić aby zobaczyć 3+ :tak:

Basik teraz jak zmieniałas granice to bedzie jeszcze za wcześnie na test. Sikasz mimo wszystko??

marchew tobie to dopiero wyszła ciąża wcześnie! Spojrzałam na wykres i bardzo szybko ci wyszedł test. Zaczy, że ciaza silna i szybko sie zagniezdzila:-)

jak dobrze ze dziś piątek:tak: jutro śpię do bólu! A dziś wieczorem idziemy na kabarety. Ok zmykam dziewczynki do pracy, życzę miłego dnia i szybkiej pracy tym co jeszcze dziś sie bedą męczyć.

Hej
Aniolkowa nie sikam,jesli do niedzieli nie przyjdzie czarownica i tempka nie spadnie to w niedziele sikne,ale i tak nie wierze ze stal sie cud:-(,milej pracy.
Milego dnia Dziewczyny...:-)

reklama
basik czemu nie sikasz, co się dzieje, że przełożyłaś testowanie?? A ja tu kciuki trzymam i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

aniolkowa przyjemniej pracy :tak:

Ja muszę kawy się napić, żeby ciśnienie podnieść, bo coś słabo przędzie

Do góry