reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki na Wyspach

Basik kuruj sie i koniecznie zrob ta droznosc bo to moze byc krok do sukcesu ;-) mam taka nadzieje ze po uda sie blyskawicznie ;-).my staramy sie naturalnie ale na cyklach stymulowanych zastrzykami na owulke i sprawdzaja to skanami i badaniem krwi.jak4razy @przyjdzie to juz tylko ivf zostaje ale dlatego ze mam juz coreczke sliczna nie zdecyduje sie na nic wiecej tylko tak bylo nam pisane i tyle i tak juz jestem szczesciara ze ja mam ;-)

Aniolkowa szkoda ze w twojej klinice za darmo gonol-u nie daja jak w mojej.go i tak po miesiacu od otwarcia wyrzucic trzeba.ja taka optymistka nie jestem ze uda sie teraz bo owulacja po odpowiedniej stronie wlasnie byla w ubieglym cyklu wiec srednie prawdopodobienstwo ze znow bedzie z odpowiedniej strony.tym razem lekarz przyznal ze przegapili moja owulacje na skanie i nie czekam na ich zgode tylko dzialam juz.moze dlatego tak sie stalo ze nie mam skanow co dwa dni??bo bylam w 5dc teraz dopiero pojde w 12dc.w tamtym cyklu 3razy przed owulacja mi wyszlo i czwarty juz po i to tyle bylo.jestem teraz w9dc i dalej dawka 50.
Aniolkowa walcz do konca.

Trzymam za wszystkie staraczki kciuki :wlacznie ze soba-)

reklama
Basik łącze sie z tobą dzisiaj w żałobie :-(zaczęłam juz plamić @ sie rozkręca.
Wiecie co chciałam dać losowi szanse, nie mierzyłam tempki, nie liczyłam dni, mieliśmy w tym miesiącu spontaniczny seks (teraz wiem, ze był tez w okolicach dni plodnych), wyluzowalam kompletnie i co? I doooopa!! :no::no:

Plus taki że wszystko wróciło do normy i sie uregulowało. Muszę sprawdzić grafik i bede chyba musiała pogadać z menagerką:crazy:

yas 9dc więc proponuje ci dzisiaj działać, akurat bedzie 3 dni do wtorku i wtedy zobaczysz kiedy znowu działać.

walczcie dziewczynki, a my wam mocno kibicujemy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Kuba nie chce wychodzić, więc jeszcze fluidki przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

aniolkowa, yas, basik i inne staraczki ja też przesyłam fluidki i zachęcam do walki, bo warto!!!!!!!!!!:tak: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

aniolkowa wspóczuję bidulko....:sorry: to co jednak startujesz teraz??:-) trzymam kciuki, informuj na bieżąco;-)
yas a jak tam sytuacja u Ciebie????
Marchew jak się czujesz????? wszystko OK????

Ostatnia edycja:
reklama
Caly dzien jestem na przeciwbólowych, masakra jakaś.
No i zaczynam od nowa, jutro rano mam scan, jak wszystko wróciło tam do normy to walczymy dalej. Dziękuje ci kochana Roxi za kciuki i wiarę we mnie. I wszystkim za popchanie mnie do walki;-)

Do góry