reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

Happy Friday!

Ja zaczelam dzis plamic (przynajmniej cykl mam ksiazkowy - 28 dni...), zatem zaczynamy cykl nr2, poprosze fluidki :) Wiecie, nawet mnie deprecha nie wziela, ale ta niepewnosc mnie do szalenstwa doprowadzala - zatem wiem, na czym stoje.

Owsianke czas spieprzyc ;) Tak, spieprzyc, bo zre i zre, a albo za gesta mi wychodzi, albo za rzadka i tak caly czas :D

reklama
Suzanne powodzenia, mowie wam, ten cykl bedzie dla nas wszystkich szczesliwy :-D
Satchkat wiem jak to jest, u mnie niepewnosc trwala jeszcze dluzej, ale mam nadzieje, ze w tym cyklu bedzie lepiej :)

Dziewczyny do dziela! jakas cisza tu nastala ;-) ja od wczoraj na lekach, bo cos mnie przeziebienie bierze :wściekła/y: pozdrowienia dla wszystkich :tak:

agnieszka ja wierze, ze bedzie dobrze :tak: ja tez sie boje, po moim poronieniu. czytalam ostatnio fajna ksiazke "expecting emilly". takie czytadlo dla kobiet, ale jak dla mnie super. troche poplakalam i posmialam sie jednoczesnie :-Dto jest historia o kobiecie, ktora poronila i znowu byla w ciazy. i ona tam wlasnie tez zmaga sie ze swoim bolem i ze strachem o kolejne malenstwo. fajna ksiazka, powiem szczerze ze wpadla mi w rece w odpowiednim momencie, kiedy bylam w najwiekszym dolku i bardzo mi pomogla. uswiadomila mi troche rzeczy. no nic, nie smece juz, przeciez mamy myslec POZYTYWNIE :-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie dziewczęta:)

Tak sobie ostatnio czytam co piszecie i też mam takie dziwne uczucie, że wysyp brzuszków :-) nadejdzie niedlugo. Może tak jak napisała loczkis "wierze ze ten miesiac bedzie rekordowy i wszystkie pieknie zaciazymy ".

Suzanne - ja wiem, ze mój staż w staraczkach nie jest za długi ale nie jest się już takim młodziutkim:p i trzeba sobie pomagać jak się da żeby zobaczyć 2 kreseczki na teście.

Ostatnio rozmawialiśmy z moim M, że jak było się młodszym to człowiek myślał, że każdy stosunek = ciąża.
I wiele moich znajomych w dosc mlodym wieku zaszło w ciąze wogóle jej nie chcac. A teraz.... staramy sie po pare miesięcy, lat i nic.

Ale wierze, że bedzie dobrze. W końcu musi się udać.

My z M zbieramy siły i od czwartku bierzemy się do roboty:) Testy owulacyjne czekaja w gotowości:) Tempke mierze i mam nadzieje, że w tym cyklu zaskoczymy:)

Na dobranoc chciałam wam powiedzieć jedno. Nie poddawajcie się !!! Bądźcie dobrej myśli !!! Ale bez zbędnego nakręcania się i wyszukiwania objawów:) wiem, że tak jest bo sama tak miałam:p

I czekam na same dobre wieści:)
Dobrej nocki wam życzę

reklama
widze marcysia, ze pazdziernik bedzie miesiacem optymizmu :-) i tak trzymac :-D:-D:-D ja sama nie wiem skad mam tyle pozytywnej energii, skoro za oknem plucha i niechciana @ przyszla ;-) wlasnie sobie obliczylam, ze ewntualne testowanie przypada mi na termin urlopu w Polsce, wiec bedzie sie dzialo :tak::tak: do dziela dziewczynki, do dziela!!! :-):-)

Do góry