Dzieki miska. Wlasnie tak sobie dziś o tym wszystkim myśle i nie mam umówionej żadnej wizyty w klinice. Nie zapytałam co jeśli nie zajdę przez jakis czas znowu, jaki następny krok. Czy przyslą mi jakis list z wynikiem. Zła jestem na siebie, że nie pomyślałam o tym tylko cieszylam się, że juz po wszystkim.
Wczoraj jak zmienialam opatrunki to tak dyskretnie zerknęłam na to. W pępku mam kilka szwów i poniżej tez kilka. Są strasznie twarde i bolą. jak leżę to jest ok. Mdlosci przechodzą i wracam do żywych, bo robię sie dożarta jak to mój S. mówi ;-)
Agitatka mam nadzieje, ze lot szybko zleciał i nie zalamałas sie tą angielska pogodą. Witamy na brytyjskiej ziemi.
Loczkis to naprawdę dziwne, że lekarz nie mógł stwierdzić czy masz PCOS czy nie. A masz regularne @? Co to są te testy ANA?
Edith rozumiem jak sie czujesz po takiej kłótni z mężem, my to tez nie raz przechodzilismy. Faceci naprawdę myślą, ze zajscie w ciąże to takie hop siup. Mój w ogóle nie wiedział kiedyś nic o dniach plodnych, z forum tez mnie przeganiał. Tak jak dziewczyny piszą oni są zadaniowcy- a jak sie nie da nic zrobić to wywalają swoje złości na nas. Spokojnie porozmawiajcie i wytłumacz mu jak to działa, że tobie tez nie jest łatwo i chętnie byś nie piła ziółek, mierzyła tempki itd, ale skoro nie wychodzi to my nie możemy siedzieć bezczynnie. Trzymam za was kciuki