czesc dziewczyny. jak wam mija dzien? u mnie pochmurno i zimno, ogrzewanie mam wlaczone ale nie bardzo to cos daje

ja skonczylam wczoraj brac Dupka i czekam na @, mam nadzieje, ze szybko przyjdzie i zaczynam pierwszy cykl z Clo. zobaczymy co z tego wyjdzie. powiem wam, ze jestem juz zmeczona tym wszystkim

w pracy mam strasznie duzo roboty, bardzo malo dni wolnych, do tego jeszcze musze skonczyc pisac magisterke, no i to ciagle liczenie i pilnowanie tych wszystkich tabletek. dobrze, ze chociaz temperature sobie odpuscilam w tym cyklu, bo nie daje juz rady :-( gdybym nie to, ze jak nie bede kontrolowac dni plodnych to nie bedzie u nas szans na dziecko, to chyba to wszystko bym sobie odpuscila i po prostu czekala az samo sie zrobi ;-) marzy mi sie kilka dni wolnych, ale szanse na to mam dopiero w Swieta :-( i jeszcze do tego z moich obliczen wynika, ze nastepne testowanie przypada na rocznice urodzin mojego aniolka, i jak sie nie uda to chyba przez caly dzien nie wyjde z lozka :-( no to sie poskarzylam troche

przepraszam za marudzenie i milego dnia wam zycze
mam do was dziewczyny jeszcze takie pytanie: okolo 25 dnia cyklu mam silne bole w macicy, takie jakby klocie, ktore trwa kilka chwil i potem mija. to mi sie powtarza co cykl, ma tak moze ktoras z was? nie bardzo wiem, co to moze byc