aniolkowa robilam prywatnie, u Polki. naprawde nie wiem od czego to moze byc, biore juz tyle lekow, ze nie mam pojecia ktory mogl mi cos schrzanic
poczekam, od dzisiaj mam brac luteine, moze ona mi pomoze z tym krawieniem, jak nie, to za dwa tygodnie znowu wizyta
a jak u ciebie? kiedy testujesz?
poczekam, od dzisiaj mam brac luteine, moze ona mi pomoze z tym krawieniem, jak nie, to za dwa tygodnie znowu wizyta
a jak u ciebie? kiedy testujesz?
już tyle czasu cię to męczy, dobrze że usg wyszło poprawnie. A jakie leki zaczęłaś brać przed tym felernym cyklem, może one coś ci poprzestawiały i narozrabiały. Byle luteina ci pomogła, powodzenia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A najfajniejszy był tekst mojego J "gotujesz coś? bo pasuje coś zjesc." Na co odp ze ja nie jestem głodna. Więc poszedł po pakolskiego kurczaka z frytkami i nakarmił swoją rodzinkę. Za wyjątkiem mnie i Adasia bo my nie lubimy tego jedzenia. Tesciowa siedziala do 18, do tej godziny siedziałam i ja w pizamie, głodna, zmęczona i marząca jedynie żeby położyć się spać podobnie zresztą jak mój synek który już na siedząco zasypiał. Cały czas warczałam oczywiście na J, należało mu się. Z boku i z punktu widzenia rodzinki meza wyszłam pewnie na wyrodną żonke