paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Karotka ja miałam strasznie nieregularne cykle po urodzeniu Mikołajka. Od 12 do 72 dni. Gin zalecił 6 cykli z tabletkami anty. Po czterech cyklach okazało się, że już jest dobrze, więc się staramy
)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem,wpisz UNKNOWN 
Licząc cykle co 28 dni,powinnam była dostać @ 3 dni temu... ale że mam cykle jakie mam,to ...sama wiesz.
No chyba,że jestem w ciąży...
w co oczywiście mocno wątpię.Ale zdecydowałam....jutro dzwonię do gina.

a tak jak pisze piaska taniej na pewno wyjdzie
chcialam uniknac sytuacji z przesadzeniem staranek, a tu znowu zbyt wczesnie zaczelam, i obawiam sie ze znowu sie nie zgralam w czasie bo spokojnie mozna bylo zaczac w 16 a nawet 17dc a nie 15 jak gin kazala
no ale sama bym glowe dala sobie uciac za ta owu w 16dc, spadek byl ale niestety za Nim kolejny zamiast wzrostu.
i kurcze przez to jak teraz ciezko wykryc owu, bo nawet gdybym temp. nie mierzyla to stawialabym na 16-17dc a tu znowu niespodzianka.Wiem, ze jesli malpa znowu przyjdzie od razu zaopatruje sie w ziolka, znaczy sie w Nie zaopatruje sie juz w przyszlym tygodniu ale poczekam do @ ewentualnej z zastosowaniem. Jak sie czujesz po Nich ?
Bo az sie boje odpowiedzi, moj w pn mial 14mm wiec jesli owu byla wczoraj urosl pewnie do okolo 22mm. Mam tylko nadzieje, ze pekl.