reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

Karotka ja miałam strasznie nieregularne cykle po urodzeniu Mikołajka. Od 12 do 72 dni. Gin zalecił 6 cykli z tabletkami anty. Po czterech cyklach okazało się, że już jest dobrze, więc się staramy:))

reklama
karotka to na kiedy Cie dopisac do listy? :P

karotka i paulinka mi sie wlasnie po tabletkach cykle rozlegulowaly, wiec ja bym powiedziala ze to dosyc ryzykowna terapia...

paulinka choilera,a ja niecierpliwa jestem i najlepiej byłoby połykać tableteczki tylko 1 cykl,a potem z powrotem staranie....:-)
susel no właśnie nie wiem,na kiedy do tej listy dopisać...bo nie mam absolutnie pojęcia,kiedy przylezie @...:no: Nie wiem,wpisz UNKNOWN :-D:-D Licząc cykle co 28 dni,powinnam była dostać @ 3 dni temu... ale że mam cykle jakie mam,to ...sama wiesz.:sorry:No chyba,że jestem w ciąży...:-D w co oczywiście mocno wątpię.Ale zdecydowałam....jutro dzwonię do gina.:wściekła/y:
A z tymi tabletkami,to ja z kolei miałam tak,że właśnie w czasie zalecanej przerwy przez gina,akurat zaszłam. Ale każda z nas jest inna,więc to różnie działa...

Witajcie dziewczynki:)
ja też dopisuję się do listy. Staramy się o pierwszego bobaska. Pierwszy cykl (lipcowy) bez rezultatu, dziś dostałam @. Chyba troszkę spóźniliśmy się ze starankami. Działamy dalej w sierpniu. Trzymajcie &&&&&&& Mam nadzieję, że ten miesiąc będzie dla nas wszystkich łaskawy :tak:

Powiem Wam, że te staranki, to nie ma moje nerwy... teraz żałuję, że nie "wpadliśmy" wcześniej, to chyba najlepsza opcja ;-)a takie świadome oczekiwania to mega stres. Ech.

karotka a moze to fasolcia jednak ? :) zrob tesciora, a najlepiej lec na betke, ona wszystko wyjasni :tak:a tak jak pisze piaska taniej na pewno wyjdzie :)

piaska Ty jeszcze przed owu dobrze widze ? ja wlasnie po, choc totalnie nie trafilam, eh ginka mowila jedno, ze owu bedzie prawdopodobnie w 16dc, a przyszla pozniej niz zwykle, w 18dc, nie wiem czy to za sprawa urlopu i zmiany klimatu czy co....:no: chcialam uniknac sytuacji z przesadzeniem staranek, a tu znowu zbyt wczesnie zaczelam, i obawiam sie ze znowu sie nie zgralam w czasie bo spokojnie mozna bylo zaczac w 16 a nawet 17dc a nie 15 jak gin kazala :crazy: no ale sama bym glowe dala sobie uciac za ta owu w 16dc, spadek byl ale niestety za Nim kolejny zamiast wzrostu.

paulinka o moich cyklach pisac nie bede bo dobrze wiesz jakie sa, ale fakt faktem moge powiedziec jedno - anty bralam 8 lat z malymi przerwami i po odstawieniu co mnie zaskoczylo cykle piekne co 28 dni, owu w 14 dniu, ale od marca cos sie namieszalo, niestety nie wiem co i teraz tendencja jest do 31-33 dni :no: i kurcze przez to jak teraz ciezko wykryc owu, bo nawet gdybym temp. nie mierzyla to stawialabym na 16-17dc a tu znowu niespodzianka.Wiem, ze jesli malpa znowu przyjdzie od razu zaopatruje sie w ziolka, znaczy sie w Nie zaopatruje sie juz w przyszlym tygodniu ale poczekam do @ ewentualnej z zastosowaniem. Jak sie czujesz po Nich ?

kpe a ile juz jestes po @ ?

Nuuśka w sumie nie ma różnicy po ziółkach w samopoczuciu:) jedynie zauważyłam, że po wypiciu ziółek przez jakiś czas czuję jajniki:)) Wcześniej tego nie miałam. No i 2dc tempka skoczyła- nie wiem czy po ziółkach i nie wiem czy się utrzymuje wyższa, bo wczoraj byli znajomi na grillu- położyłam się o 2, do tego wypiłam dwa radlery, no i krwawienie dość mocne miałam, więc sobie dzisiaj pomiar tempki odpuściłam. Zobaczę jak jutro:)

Właśnie siedzę w necie i przeglądam ile w jakiej klinice kosztuje inseminacja. No i co to takiego. Nawet nie najgorzej. Chyba coraz większymi krokami zmierzam jednak już w tę stronę. Ale oczywiście starania naturalne nadal trwają :-) Ostatnio wypróbowałam ten żel Conceive Plus i powiem Wam, że superancki. Ciekawe, czy naprawdę skuteczny...

Nuuuśka - u mnie na owulacje się nie zanosi. Mam pęcherzyk gigant i nie wiadomo co to będzie.Jestem przestymulowana.

reklama
piaska czytalam swego czasu o tym zelu, ale nie wiem do konca czy to skuteczne, czytalam wiele opinii na temat ich nieskutecznosci, a wrecz odwrotnych sytuacji jakie sie dzialy po ich stosowaniu. Ale nie powiem zeby mnie nie korcilo, kiedy go stosowalas ?
Co do pechola, trzymam kciuki zeby mimo wszystko owu sie pojawia, piszesz gigant tzn. ? :eek: Bo az sie boje odpowiedzi, moj w pn mial 14mm wiec jesli owu byla wczoraj urosl pewnie do okolo 22mm. Mam tylko nadzieje, ze pekl.

paulinka mnie te ziolka bardzo zaintrygowaly, czytalam to forum i kurcze na prawde albo maja swietne dzialanie albo tyle osob przekupili zeby tak pisaly :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry