reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Dziewczyny! Wczoraj Mąż siedział przy komputerze. To tak jak napisałam: poszłam do łazienki i zaczęłam się szykować do wyjścia. Przyszedł, zobaczył że się maluję i się pyta po co tak późno się zaczęłam malować i czy wychodzę. A ja: może... I zaczęła się kłótnia. Wygarnęłam mu te siedzenie przy komputerze. Przyznał rację, że za dużo czasu przed nim spędza i przeprosił. Cały wieczór do rany przyłóż. Szkoda, że tak jest zawsze i na długo to nie zadziała... No ale z rugiej strony jak będę siedzieć cicho i to tolerować to nigdy się nie zmieni. Miłego dnia Kochane. Ja dziś i jutro urlooooopuje. Teraz miły poranek z wielkim kubkiem kawy :))))
Gosik czekamy na dobre wieści :)

Wredotka, u mnie jest to samo, mj chłopak jest dla mnie zawsze nalepszy gdy ja mam focha :) Czasem mam wręcz potrzebe udawac focha, zeby on był "do rany przyłóż". Proste te chłopy :) Gosik już mnie kciuki bolą od zaciskania !!! :) Ja wczoraj się dowiedziałam, że zostanę ciocią za 9 mies, oja siostra cioteczna zaszła w ciąże, i to barzo pocieszajace, bo za pierwszym strzałem, więc statystyka na plus ;) Miłego dnia dziewczynki :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry