reklama

Staraczki Styczen 2015

Ja myslalam czy robić testy ale u mnie chyba bez sensu bo stresowac się jeszcze i nimi to nie wyjdzie nikomu na dobre... Mój K wymyślił dziś ze mimo że nie jestem w ciąży to może lepiej odkładać miesięcznie te 2-3stowki z wyplaty i kupywac jakieś rzeczy powoli które nie są zależne od płci łóżeczko wozek itp. Co myślicie o takiej propozycji? :) dla mnie nawet fajny pomysł

reklama
gosik, u mnie to tez by nie wypalilo, bo bym sie za bardzo nakrecała. musze żyć swoim życiem i nie myśleć, a jak będzie to będzie. bo tak to bym tylko patrzyła na te łóżeczko i byloby mi smutno. ale odkładac możecie, np na lokacie czy jakimś specialnym rachunku bankowym, czemu nie :)

madziolina ty mówiłaś coś, że mimo braku śluzu plodnego u ciebie, testy pokazywały owulacje, tak?

Gosik kupowac nie (nie ze względu na zabobony) ale odkladac tak. Jak bylam w ciazy to czym bliżej konca tyw wiecej siedzialam na necie i szukalam co potrzeba dla malucha a jakteraz kupisz to za chwile powiesz "kurcze to chyba nie to, moglismy kupic to"

Konto i tak juz jest i sobie żyję własnym zyciem. Wiadomo żeby nie stało rozłożone i wg na wierzchu hehe. Ja tez wole zbierac ale nie kupować póki co. Dlatego poszlam na kompromis i ustaliliśmy ze będziemy odkladac te 2stowy co mc i jeśli zajde do czerwca lipca w ciążę pójdzie to na dziecko a jeśli nie to pojedziemy sobie gdzieś za te pieniądze pod koniec lata bez wyrzutów sumienia ;)

Ja Gosik też nie byłabym w stanie teraz czegokolwiek kupować. Nie chciałabym widzieć rzeczy dla dziecka kiedy kolejny miesiąc na teście jedna kreska. Pieniądze tak. Jestem za tym, żeby mieć coś odłożone przed ciążą. My z Mężem już od jakiegoś czasu, tak naprawdę od kiedy zaczęliśmy myśleć o dziecku,przelewamy oszczędności na inne konto. :tak:

Madzia, no ja czuje nawilżenie teraz w te dni płodne, większe niż zwykle i czasem kilka nitek tych glutków, ale mam b duże tego białego śluzu, mętnego, a to podobno jest ten przez ktory nie moga się przebć plemniki bo im robi blokadę :/ to juz nie wiem czy lepiej miec sucho czy wilgotno ale z bialym sluzem :(

Lojojoj w zyciu nie moglabym.kupywac ciuszkow na.baby ktorego nie ma oo nie dostalabym totalnie na glowe :xx juz jak.widze jakies male slodkie bodziaki to mnie kluje w srodkuu .. za odkladaniem jestem na tak :-) :-)
Taak ja tez mam Powiekszenie lewego jajnika tylko i dzien przed okresem albo w pierwszym dniu dretwieje mi dziwnie udo .. ale wgl nie mam zamiaru sie tym przejmowac jak na razie bo czekamy na nasz cudek :-) :-) moj Ł jest taki.kochany i lubie jak mowi cos o bobasie , ciazy i wgl rozczula Mnie to mega :-) :-) sory za takie dziwne pisanie ale jestem na tel :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry