reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Ja nie kupuję ciuszków, bo wiele będę mieć po dzieciach siostry i koleżanki. Inne gadżety też prawdopodobnie dostanę po nich. Mam też schowane głęboko ciuszki, które brałam z pracy, jak w lumpeksie pracowałam. Niech to sobie wszystko leży i czeka, a w końcu się na pewno doczeka :)

Ja dziś mam kiepski humor, więc przyda mi się trochę optymizmu i uśmiechów :-D fajnie tu do Was zaglądać. Nigdy nie korzystałam z forum, w zasadzie to mój pierwszy raz hihihi :zawstydzona/y: hmm skoro już tak mi z Wami dobrze :-p to może się przedstawię, bo wredotka to ze mnie chyba żadna ( chociaż Mąż mówi, że wredulec ze mnie straszny ;-)), więc... mam na imię Karolina ;-) jakoś tak lepiej...

Miło mi ja jestem, ja się nietrudno domyślić, Kasia :) Nick się wziął stąd, że tu gdzie mieszkam nikt nie potrafi wymowić mojego imienia (a właściwie lmiękkiego "si") i po prostu wypowiadają moje imie tak jak sie pisze :) Taka mała dygresja :) Ja tez przypadkowo trafiłam na forum i podoba mi się atmosfera i to wspólne wspieranie się no i jak ktoś zaskoczy to niby nie znasz tej osoby ale cieszysz sie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry