Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
witam dziewczynki ja też wam życze miłego dnia u mnie słonecznie i 14 stopni widze ze wiekszość z nas dziś czeka na wiieczór pełen wrażeń powodzenia! justynka ja się nie znam na tych testach owulacyjnych ale to chyba znaczy, że powinnas się brać do roboty u mnie wciąz śluzu płodnego brak ;( jak na zlosc akurat w tym miesiacu ;( takze u mnie chyba ten miesiac bezowocny... ale i tak nie bedziemy sobie zalowac jak to mowi ewelina
Justys a ja juz ci gratuluje mamusiu i to nie zaden cien tylko bladzioch , jest kreska.druga?? jest!! Wiec nie ma co gdybac a najlepiej robic zdjecie w oknie bo najlepszw swiatlo.jest :-) :-) ale nie ma takiej potrzeby kochana jestes w ciazy rano powtorz i dbaj o.siebie , o was :-* kiedy mialas testowac ze skusilas sie dzis?? :-) :-) oooj lutyy bardzo owocny kochane ❤
Aaaaaaaaaaa o matko głupia ja!!! po prostu wyskoczyłas teraz z tym testem tak nagle XD kochana to napewno to! nie pokazałby sie nawet cien gdybyś nie była no bo skąd iiiiiiiiiiii mozemy juz swietowac?? ktory to dc?
no dokladnie Madzia justyś jestes w ciazy mamuska!! pozarażaj nas!! gratki dla cb i twojego faceta ktory to mesiac staranek? ale sie dzien zaczal az czlowiekowi sie chce bardziej starać XD biedny moj S.ale go wymecze w tym tyg