reklama

Staraczki Styczen 2015

Ewmi chociaz czujesz święta :) a ja przez te prace to zapominam ze to już. Ale nie przemęczaj się, pewnie. Powolutku. Nie ma co się dawać zwariować.

Mój Mąż czasami już by wolal isc spać w spokoju, ale ja nie odpuszczam :D nie ma lekko. W końcu nie na darmo się mówi ze się STARAMY o dziecko. A on by chcial tak hop siup i już :P

reklama
Wiesz co, my nie zwalniamy tempa, ale to wynika chyba z tego, że oboje nadal jesteśmy sobą zafascynowani tak, jak na początku. A może nawet bardziej! Temperamenty mamy podobne. Ale nawet nam zdarzają się dni, kiedy nie mamy ochoty. I wtedy zasypiamy wtuleni w siebie :) Nic na siłę. I nie można dać się zwariować staraniom i nie można tego robić BO TRZEBA. My się po prostu bardzo kochamy i z tej miłości zrodzi się bobas :)
A święta czuję... :) i bardzo mi się to podoba. Mąż tylko jęczy, że drobiazgowo zaplanowałam co i kiedy zrobię, co i kiedy będziemy jeść i w jakiej ilości. Ale dzięki temu mam pewność, że pierwszy raz nic nam nie zabraknie (hahaha na każde święta o czymś zapomnieliśmy - zazwyczaj o chlebie, bo u nas się go prawie nie je, a od święta fajnie sobie zrobić kanapeczki rano do łóżka ;) )

U nas zdarza się, że kochamy się dlatego, bo chcemy zajść w ciążę. Nie znaczy to, że robimy to na siłę, bo uwielbiamy ze sobą być, ale zdajemy sobie sprawę, że z moimi cyklami nie uda nam się utrafić w dni płodne jeśli nie będziemy sie kochać często. I pomimo, że czasem ciężko się"zabrać do roboty" że tak powiem :P to i tak jest cudownie :)

Najważniejsze, że jest Wam ze sobą dobrze! To jest istota sprawy. I na tym się skupcie, na tym jak się kochacie, a jeśli będziecie pielęgnować uczucie i żar, to nie trzeba będzie "zbierać się do roboty" :) Wszystko jest w naszych umysłach :)

Dlaczego zawsze trafiaja mi sie takie dziadowskie testy ta biala pojawila sie od razu :-\ :-\
20150403_203041.jpg

Załączniki

• 20150403_203041.jpg
    20150403_203041.jpg
    8,9 KB · Wyświetleń: 55
Eee jakaś lipa... Ja bym uznała test za nieważny. Nigdy nie trafiłam na taki felerny test, ale jak dla mnie z całą pewnością nie jest to ani dodatni, ani ujemny test... :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry