reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Wow :) To niezłe zmiany :) Ilu pokojowe mieszkanie? Będziesz miała bliżej do pracy?
Widzę, że od początku 2016 zaczynacie wszystkie sprawy porządkować :)) Ja też bym chciała mieć tak wszystko poukładane, strasznie Ci zazdroszczę :) I oby wszystko się pozytywnie dla Was ułożyło, a dzidziuś będzie już dopełnieniem szczęścia :)

Hejo baby w końcu was znalazłam !!!

Apka na tel zaczęła mi szwamkować i ją usunęłam by znowu zainstalować i nie mogłam was wgl znaleźć na tel ;/
i w końcu odpaliłam laptopa i was jakoś znalazłam ;) bo wgl nie wyświetlacie mi się w profilu i myślałam że was już nie ma ;(

u nas? jak to u nas czasem lepsze dni czasem gorsze ale szczególnie więcej tych gorszych ... mdłości przez cały dzień dosłownie przez cały dzień jak tylko otworze oczy to czuję kluchę w gardle bleeh i najgorzej do spania to już czasem płakać mi się chcę ..czasem pomaga herbatka z imbirem i mega mocne cukierki miętowe że aż kicham hehe :D gotować też zbytnio nie mogę wszystko mi śmierdzi i przeszkadza , trudne to bardzo ale jakoś trzeba sobie radzić ;) na brzuchu pojawiło się pełno włosków najbardziej taka ścieżka od pępka w górę a tak na całości to taki meszek , mam nadzieję że się nie pogorszy bo z natury jestem ciemna i lepiej żeby nie były jakioś mega widoczne ;)
skóra na twarzy się poprawiła już nie mam takiego trądziku i wszyscy mi mówią że wyglądam inaczej ;) taa inaczej haha blada i sine wokół oczu też mi coś :D

nasze maleństwo widzieliśmy w 8 tygodniu przed świętami 21.12 dostaliśmy dobre wieści , serduszko pięknie biło w tak maleńkiej istotce , mój to aż się wzruszył i jak wyszliśmy z gabinetu to był tak podniecony że buzia mu się nie zamykała ;) zdjęcie jest na pamiątkę teraz czekamy na kolejne ;) wizytę teraz mam 12.01 we wtorek ;))) nie mogę się doczekać bo to będzie już 11 tydzień więc dzidzia powinna mieć rączki , nóżki ;)) tak bardzo się cieszę ;)) mam nadzieję że wszystko będzie dobrze ;) robiłam wszystkie badania które robi się w I trymestrze i wyszły dobrze mam tylko lekką anemię ale to zawsze można podrasować ;) wy też ciężaróweczki płaciliście tyle za nie ? bo ja 303zl ale i tak miałam 11% zniżki bo robiłam cały pakiet :D a tak kosztują 340zl :D mojemu jak pokazałam rachunek to powiedział do siebie że już po fajerwerkach :D haha bo akurat robiłam je przed sylwestrem :D
święta minęły szybko nie objadałam się bo moje dziecie nie pozwoliło na to ale co jak co to tone mandarynek zjadłam :D sylwestra spędziliśmy spokojnie bo lekarz nie kazał szaleć ;) na domówce u szwagierki :) ona też niedługo rodzi więc ;) ja grzecznie czekałam aż mój wystarczająco się napije :D nie marudziłam że jestem zmęczona i chcę do domu ale sam widział że już padam i grzecznie się pożegnaliśmy ;))
no i robię te prenatalne też ;) już jestem umówiona na wizytę i mam ją 21 stycznia ;)
oczywiście na L4 jestem od samego początku jak tylko wyszłam ze szpitala ale mimo wszystko dni lecą w miarę szybko i cieszymy się sobą <3
wesele załatwione :D z tego cieszę się najbardziej ! 20 maja 2016 baalujemy :))))
a rodze niby 5 sierpnia :D

a co tam u was ? booo ja się tak rozpisałam :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry