reklama

Staraczki Styczen 2015

Lux gratuluje przeprowadzki!
Ewelinko w koncu sie odezwalas no i same dobre wiesci :) do wesela juz tak blisko :)ja za badania nie placilam bo chodzilam do gin na nfz to i badania bezplatne. Co do mdlosci to mi pomagala w ciezkich chwilach tylko cola (wystarczyl maly lyczek).
Madzia Adika co uWas?

reklama
Ewela super, że się odezwałaś!
Luxi jednak swoje to swoje,lecz kredyt wiąże ale ja też mam z mężem na 30 lat...
Ja mam wizytę 14.01 i tam usg pomiarowe. Ale się zaniepokoilam bo odebrałam wyniki krwi i wyniki super, cytologia super i beta hcg 64020 i jak popatrzylam w Internecie na to jakie bety miały dziewczyny w 8 tyg to się okazuje ze większe niż moja w 11 tyg. Choć też czytałam że po którymś tyg betabzaczyna spadać... Tym się zdnenerwowalam

my gazowanego w domu staramy się nie mieć ale wiadomo że w święta u gości na stole gościła boooże to smakowała najlepiej ! mniamciu :D wiadomo że to co niezdrowe to najlepiej smakuje hehe ale nie piję już wole jakiś sok, wodę lub koktajl choć wiadomo że te owoce to takie nijakie ;-)

Lux bardzo się cieszę razem z Tobą tym mieszkaniem, też bym chciała mieć już swój kąt :))
Ewelina super, że się odnalazłaś :)) Ach te mdłości :) Mi z początkiem 11 tyg. minęły na szczęście :) Ale to dobrze, że są, to dobrze wróży ;) I ja zawsze chciałam mieć ślub w maju! :) Super miesiąc, tak pięknie zielono będzie :)

Ja miałam dziś (8.01) wizytę kontrolną u dietetyczki i schudłam kilogram :O Powiedziała, że to pewnie z tego zapasiku co się zrobił po ślubie :D Jadę dalej z przepisami chociaż nie zawsze mi smakuje :D

13.01 mam badanie usg genetyczne w moje urodziny i cieszę się mega, że w końcu zobaczę maleństwo, bo ostatnio widziałam je prawie 5 tyg. temu. W niedzielę niby zaczynam 12 tydz., moja gin nie wyznaczyła mi jeszcze terminu porodu, mam się do niej zgłosić po badaniu prenatalnym z wynikami badań, a do tej pory zrobiłam póki co morfologię, tsh i glukozę i wszystko w normie było ale to na stan jeszcze sprzed diety i tak sobie myślę czy chociaż morfologii nie powtórzyć.

Ja zbrzydłam strasznie w tej ciąży, tylko sobie brzuch oglądam, bo na twarz to aż żal patrzeć :D I jakieś takie bóle kłujące mam w dolnej części brzucha, jakby jajnik, jak szybko wstanę z fotela :/ Boli przez chwilę i przestaje ale muszę pamiętać, żeby za szybko nie wstawać. Ale samopoczucie ogólne mam już super, te mdłości były najgorsze :)

Ewela super, że się odezwałaś!
Luxi jednak swoje to swoje,lecz kredyt wiąże ale ja też mam z mężem na 30 lat...
Ja mam wizytę 14.01 i tam usg pomiarowe. Ale się zaniepokoilam bo odebrałam wyniki krwi i wyniki super, cytologia super i beta hcg 64020 i jak popatrzylam w Internecie na to jakie bety miały dziewczyny w 8 tyg to się okazuje ze większe niż moja w 11 tyg. Choć też czytałam że po którymś tyg betabzaczyna spadać... Tym się zdnenerwowalam
nie denerwuj sie, tym razem bedzie wszystko dobrze, zobaczysz!!!!

a ja w tych badaniach bety nie mam tak patrząc na te kartki :D ale fakt faktem sporo tego ;)

no nam właśnie dzisiaj wskoczył 11 tydzień ;-) no zobaczymy jak to dalej będzie z tym samopoczuciem ;-)
nam do wtorku coraz bliżej ;) mam nadzieję że same dobre wieści będą i nasze małe , duże maleństwo pięknie będzie się rozwijało ;)
łóżeczko już upatrzyłam i wózek chyba już też trafiłam ale zanim zaczniemy to wszystko kupować to pewnie już mi się odwidzi wszystko :D

ale oglądając cieszy to wszystko oko ;-)

a ja w tych badaniach bety nie mam tak patrząc na te kartki :D ale fakt faktem sporo tego ;)

no nam właśnie dzisiaj wskoczył 11 tydzień ;-) no zobaczymy jak to dalej będzie z tym samopoczuciem ;-)
nam do wtorku coraz bliżej ;) mam nadzieję że same dobre wieści będą i nasze małe , duże maleństwo pięknie będzie się rozwijało ;)
łóżeczko już upatrzyłam i wózek chyba już też trafiłam ale zanim zaczniemy to wszystko kupować to pewnie już mi się odwidzi wszystko :D

ale oglądając cieszy to wszystko oko ;-)
jaki wozek chcesz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry