reklama

Staraczki Styczen 2015

no na pewno nie dam 2 tys żeby płacić za stokke albo inne takie firmówki za wózek ale tak do tysiaka już są w miarę ;-)
pewnie, moja bratowa za 1500 kupila uzywke na gwarancji mutsy evo, stelaz, gondola, spacerowka i fotelik maxi-cosi, a za nowke takiego zestawu z trojke by zabulila, a tak ma prawie nowy wozek za pol ceny, a z jakiejs konkretnej firmy cos Ci sie podoba? a stokke jest okropny tak swoja droga :-D jakikolwiek model od nich mi sie nie podoba, ale to moje zdanie

reklama
ja na firmę szczerze nie patrze :D dla mnie musi być w miarę zgrabny i przede wszystkim szary :D bo jak tak patrze to wszystkie mają te kółka przednie mniejsze co mnie bardzo denerwuje i nie jakąś dużą spacerówkę ;/

17C.jpg orzech-1.jpg
łóżeczko z wszystkimi tymi widocznymi akcesoriami a później jak już dzidzia podrasta to można zrobić taki tapczanik ;)

Załączniki

• 17C.jpg
    17C.jpg
    103,8 KB · Wyświetleń: 61
  • orzech-1.jpg
    orzech-1.jpg
    113,8 KB · Wyświetleń: 66
też mi się mega podoba ;-) jaśniejsze są ładniejsze ale w małym pokoju mamy wbudowaną tam szafę do samego sufitu i ścian i jest ciemna wywalić jej nie możemy więc ciemny kolor musi być ;)

wrocilam z ip, bo juz nie dawalam rady, leki nie dzialaly, dostalam od nich leki, zastrzyki i jutro jade do rodzinnej po skierowania na badania, bo nigdy takich boli nie mialam i sie boje...moje cisnienie uwaga-190/100!!! a ja niskocisnieniowiec i w szoku jestem, ze mialam takie wysokie...

reklama
heeeloł a co tu tak cicho ?? gdzie was wywiało na inne fora ? :)

oj Lux to faktycznie ..ale zawsze lepiej jechac na ip niz sie meczyc w domu a tak chociaz troche pomoga .. bol glowy , migrenowy czasem jest mega uciazliwy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry