reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
najlepiej jakbyś położyła się w ciemniejszym pomieszczeniu , nawet zasłoniła okna by nie było światła ..

a ja na razie mam -2kg albo ta waga mnie kłamie hehe :D jutro wizyta i nie mogę się doczekać ! <3

ale Ci szybko ta ciaza leci hehehe, super, oby tak dalej, a jak rodzina zareagowala na wiesc o ciazy? zwlaszcza ta osoba, ktora nie moze zajsc (szwgierka czy bratowa, nie pamietam)?

ci powiem że może i szybko ale chciałabym żeby już trochę się brzuszek ukazał hy hy :D

cieszyli się bardzo choć wiesz dowiedzieli się bo wylądowałam w szpitalu a nie na święta tak jak było planowane więc wiesz jakoś tego nikt nie rozpowiadał , nie rozgłaszał no bo nie wiedzieliśmy jak się to skończy ..i powiem ci że do tej pory wszyscy nie wiedzą tylko ci najbliżsi i paru znajomych :)
a szwagierka bardzo się cieszyła i bardzo nurtuję ją to że nikt nie chce mówić jej o ciąży , jakby nie wiadomo co to było.. a ona przecież się tym cieszy ..i nie poddaję się wiadomo że też już chciałaby być ale no co poradzi ..walczą

no wiesz , no musieliśmy jej powiedzieć bo przecież wszyscy przyjeżdżali do mnie to co ..jakby to wyglądało jakby się przypadkowo dowiedziała że ja leżałam a ona dowiedziała się po jakimś czasie w święta np ...chyba dopiero by jej się przykro zrobiło :)

reklama
Hej :)
Lux masz rację, mi leci ta ciąża tak szybko.. ;) Pewnie gdzieś przy końcu będzie mi się dłużyło. I fakt mieszkamy dalej z teściami, tyle że dzięki Tobie :* z ciekawości zaczęłam szukać domu i bam! W wiosce u męża, w której mieszkamy ktoś wystawił dom na sprzedaż 4 dni temu :) I wygląda super, wyremontowany, ocieplony tyle, że bez elewacji zewnętrznej :/ 85m2 za 150 tys. niby bliźniak, bo w sumie ja się nie orientuję gdzie ten dom stoi i do kogo należy, ale mąż pewnie będzie wiedział i może po znajomości dałoby się taniej ;) Tak się cieszę i pewnie na darmo, bo szanowny małżonek nie będzie chciał się wyprowadzić nawet 50 m od domu ;( Ale póki co się łudzę i dziś przeprowadzę z nim rozmowę :)
Uważaj na ciśnienie, bo z tym nigdy nic nie wiadomo, ja miałam też z tym problemy i to w liceum, miałam ciśnienie nawet 165/90 i musiałam codziennie mierzyć i zapisywać, potem na kontrol i obyło się bez tabletek, ale wiadomo, że ważniejsza w ciśnieniu jest ta wartość dolna, a u Ciebie była za wysoka :O Ja mam predyspozycje genetyczne do wysokiego ciśnienia, więc może i u Ciebie w rodzinie są osoby z nadciśnieniem. Życzę zdrówka :)

Ewelina te łóżeczko jest świetne :)) Ja też nie mogę się doczekać wizyty, a tu jeszcze 2 dni.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry