reklama

Staraczki Styczen 2015

Ja po wizycie.
Kość nosowa jest, nt 2,6 lekarz mówi, że norma do 3, nóżki, rączki, narządy na miejscu.
Trochę duże to nt ale nie przejmuje sie.
Dzidzi na 6.7 cm i jest z usg kilka dni młodsze.

Zaraz Wam wrzucę zdjecie

reklama
A oto nasza fasolka

Załączniki

• 1452889261695.jpg
    1452889261695.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 54
  • 1452889271660.jpg
    1452889271660.jpg
    61,1 KB · Wyświetleń: 55
Madzia to dobrze, że wszystko ok :) A te nt to może taka uroda dzidzi i tyle, mnie pomimo, że nt 1,3; ob. kosc i wszystkie narzady, to proponowala pobranie krwi. Widocznie chcieli kasy wiecej wyciagnac i miec wiecej statystyk.​

Odebralam dzis wyniki i przeszlam toksoplazmoze. IgG 327. IgM ujemne. To chyba dobrze. Spodziewalam sie tego bo z kotami od dziecinstwa mam stycznosc.
W piątek wizyta u mojej ginki i konsultacja wynikow usg genetycznego z Invicty i zleconych morfologii i moczu. Pewnie w koncu zalozy mi karte ciazy :)
A dzis umieram od migreny od samego rana... a ginka oddzwonila do mnie dopiero po 19 i kazala wziac 2 tabletki apapu.
A Wasze sampoczucie jak?
Lux zaczeliscie staranka? :)
Pozdrawiam gorąco w ten mrozno-wietrzno-snieżno-zaspowy wieczor ;)

Odebralam dzis wyniki i przeszlam toksoplazmoze. IgG 327. IgM ujemne. To chyba dobrze. Spodziewalam sie tego bo z kotami od dziecinstwa mam stycznosc.
W piątek wizyta u mojej ginki i konsultacja wynikow usg genetycznego z Invicty i zleconych morfologii i moczu. Pewnie w koncu zalozy mi karte ciazy :)
A dzis umieram od migreny od samego rana... a ginka oddzwonila do mnie dopiero po 19 i kazala wziac 2 tabletki apapu.
A Wasze sampoczucie jak?
Lux zaczeliscie staranka? :)
Pozdrawiam gorąco w ten mrozno-wietrzno-snieżno-zaspowy wieczor ;)
super, ze wyniki ok, u mnie starania tusza jak dostane 24 okres, takze jeszcze troche :biggrin2:

reklama
Heeej kobiety :)

my wczoraj mieliśmy prenatalne i o dziwo nic nie zapłaciłam czym się bardzo miło zaskoczyłam ;)
wyniki z krwi dopiero za 2 tygodnie i wtedy chyba znowu zrobią usg :)

z tego wyszło że dzidzia ma 7cm i 12tydzień4dni FHR 170ud/min NT 2,0mm NB (+) noo pięknie te nasze maleństwo fikało hy hy ma takie długaśne nóżki znaczy tak to wyglądało na ekranie ..te panie za dużo nie powiedziały mi tylko mówiły więcej do siebie i powiedziały że do zobaczenia za 2 tyg spoko 02.02 mam wizytę u swojego więc na pewno mi powie co i jak a 04.02 znowu w Bizielu ;)

Adiika też przeszłam toksmoplazme i moj lekarz powiedzial ze dobrze ze dalszego ryzyka nie bedzie i nie bedzie dalszych badan i mniej kosztow bo nie trzeba bedzie dalej wykonywac w tym kierunku ;)
to ty jeszcze nie masz karty ciazy ? :O

Madzia cuudny okruch :) ja dostałam ale jakoś na tym ekranie bardziej mi się podoba bo zdjęcia są takie nijakie tylko jedno im wyszło że widać jak rączki trzyma u góry i ma nosek i usteczka widoczne a dwa zamazane eh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry