reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Ja na obiad dziś mam z mojej diety zupę czosnkową z pulpetami z udźca indyka i grzankami z mozarellą, jako deser potraktuje podwieczorek, bo mam jogurt z suszonymi śliwkami i orzechami włoskimi :) Ale Twoja opcja obiadowa jest mniaaam i pewnie bym się nie mogła powstrzymać przed zjedzeniem czegokolwiek, chociaż na mój jadłospis nie narzekam :)
Jeej Lux to super, że tak o czasie zaczęłaś ten cykl :) Owocnych staranek Ci życzę, żebyś mogła szybko zobaczyć pozytywny test i doświadczyć niesamowitej radości :*
no sama jestm ciekawa kiedy ujrze dwiek kreski, pyszny masz obiadek :-) :)

Luxi idę teraz w środę na usg i potem mam wizytę 02.02 i lekarki po wyniki i taka żeby mnie zbadala i poproszę o zaświadczenie o ciazy. To będzie jakiś 15 tydz... Trochę późno mówię, ale powiem w robocie ze się późno dowiedziałam a potem musiałam porobić badania po tym co było ostatnio i nic pewnego nie było itp a co mogą zrobic, ja nie lubię takich rozmów ale najważniejsza dla mnie dzidzia

Hej kobieetki :)

jak dobrze Lux to czytać ! tylko nie obciążaj za bardzo tym psychiki a wszystko będzie jak najlepiej :) :*
addika walcz o swoje a na pewno w końcu ulegnie i zdania nie zmieni, wasza rodzinka najwazniejsza i niech nie zapomina ze jest juz was troje a nie dwoje i mamusia z pepowina :) cuudny maluszek :)
.. tez chodze prywatnie ale patrz nooo skierowanie mi dal hehe

u mnie mdłości chyba juz ustepuja pomalu, nie sa takie gwaltowne i silne i czekam na ten przypływ energii wraz z tym II trymestrem :D

a co z Kasia ??? dawno o niej slychu nie bylo ? ;(
Madziuuu już pora żebyś odpoczęła :)

a dzisiaj ? co macie na obiadek bo ja totalnie nie mam pomyslu ;O

Hej kobieetki :)

jak dobrze Lux to czytać ! tylko nie obciążaj za bardzo tym psychiki a wszystko będzie jak najlepiej :) :*
addika walcz o swoje a na pewno w końcu ulegnie i zdania nie zmieni, wasza rodzinka najwazniejsza i niech nie zapomina ze jest juz was troje a nie dwoje i mamusia z pepowina :) cuudny maluszek :)
.. tez chodze prywatnie ale patrz nooo skierowanie mi dal hehe

u mnie mdłości chyba juz ustepuja pomalu, nie sa takie gwaltowne i silne i czekam na ten przypływ energii wraz z tym II trymestrem :D

a co z Kasia ??? dawno o niej slychu nie bylo ? ;(
Madziuuu już pora żebyś odpoczęła :)

a dzisiaj ? co macie na obiadek bo ja totalnie nie mam pomyslu ;O
karkowke mam upieczona na dzis :-) :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry