madziolina_p
Fanka BB :)
Luxi dobrze, czasem słaba jestem ale ogólnie ok.
A może uda się za 1 razem pykpyk
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no sama jestm ciekawa kiedy ujrze dwiek kreski, pyszny masz obiadekJa na obiad dziś mam z mojej diety zupę czosnkową z pulpetami z udźca indyka i grzankami z mozarellą, jako deser potraktuje podwieczorek, bo mam jogurt z suszonymi śliwkami i orzechami włoskimiAle Twoja opcja obiadowa jest mniaaam i pewnie bym się nie mogła powstrzymać przed zjedzeniem czegokolwiek, chociaż na mój jadłospis nie narzekam
Jeej Lux to super, że tak o czasie zaczęłaś ten cyklOwocnych staranek Ci życzę, żebyś mogła szybko zobaczyć pozytywny test i doświadczyć niesamowitej radości :*

nie dziekuje, bo zapesze hihiLuxi super ze juz zaczynać się starac trzymam kciuki za Was![]()
kiedy mowisz w pracy o ciazy?Luxi dobrze, czasem słaba jestem ale ogólnie ok.
karkowke mam upieczona na dzisHej kobieetki
jak dobrze Lux to czytać ! tylko nie obciążaj za bardzo tym psychiki a wszystko będzie jak najlepiej:*
addika walcz o swoje a na pewno w końcu ulegnie i zdania nie zmieni, wasza rodzinka najwazniejsza i niech nie zapomina ze jest juz was troje a nie dwoje i mamusia z pepowinacuudny maluszek
.. tez chodze prywatnie ale patrz nooo skierowanie mi dal hehe
u mnie mdłości chyba juz ustepuja pomalu, nie sa takie gwaltowne i silne i czekam na ten przypływ energii wraz z tym II trymestrem
a co z Kasia ??? dawno o niej slychu nie bylo ? ;(
Madziuuu już pora żebyś odpoczęła
a dzisiaj ? co macie na obiadek bo ja totalnie nie mam pomyslu ;O