reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Ja śpię właśnie do oporu :D Dziś do 10:30 ;) A na obiad mam dziś paellę z kurczakiem i warzywami :) Co do karkówki to uwielbiam taką zawijaną i zapiekaną ze szpinakiem i serem. No i wolę z dzika niż ze świni ;)
A do słodkiego mnie nie ciągnie wcale. Jedna kostka czekolady i dość, a tak to potrafiłam całą tabliczkę wciągnąć :D

Wszystkim innym. Tzn mięso też zjem ale średnio mi wchodzi chyba ze np w jakiejś zapiekankę.
Na wizycie wszystko ok. Trafiłam do super lekarza, młody i kompetentny. Zbadał wszystko. Dzidzia ma 9,2 cm i 14 tydz i 3 dzien a wg niektórych pomiarów to 15. I jego zdaniem dziewczynka 

Wg obliczeń z usg z 7 tyg, to mam dzis taki sam tydzień i dzień jak Ty Madzia :)
Ale z ostatniego usg genetycznego z OM wychodzi dzis 14 tydz. 0 dz., a z usg to starsza ciaza o 3 dni :)
Super, że trafilas na takiego lekarza :) I zazdroszczę córki, chociaż u mnie 1. ciaza to płeć nie ma znaczenia, ale imię mam wybrane póki co tylko dla córki ;)

reklama
Celina :) Tak moja babcia chciała dac na imię mojej mamie, ale dziadek zadecydował sam inaczej , a mnie po tej historii się ono bardzo spodobało ;) I 10 lat temu babci powiedziałam, że tak nazwę córkę :) Gorzej, że mąż przeciwko, ale wywalczę swój typ mam nadzieję ;) A Ty masz już jakieś wybrane? :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry