reklama

Staraczki Styczen 2015

Kutlrde mało popularne ale ładne. Celinka. A znowu moja babcia ukochana chciała zebym ja się nazywała Natalia, a druga babcia wybrała Magdalena. Więc może Natalka,jeszcze Zuzia, Mają i Antosia i Ada mi się podoba. Ale żadne do mnie do końca nie przemawia więc chyba to nie to. A jeszcze Kornelia ale też tak...

reklama
Natalia i Ada b.fajne i nie tak popularne jak te pozostałe, które podalas :) Z sentymentu do babci wybralabym Natalię :) U nas odpada, bo mąż ma kuzynkę o tym imieniu.
Ja się dowiem 22.02 jaka płeć, chyba ze dzidzia nie pokaże co tam chowa ;)

Przez te myślenie o płci już drugi dzień z rzędu mam sen o dzieciach :D Wczoraj miałam bliźnięta, a dziś córkę i wszystkie te dzieci wyglądały identycznie, miały jasnoniebieskie oczy i blond włosy, gdzie my oboje mamy raczej ciemne włosy i oczy :)

mi się podoba Jagoda , Iga , Bianka ... a dla chłopaka to wgl nie mam pomysłu teraz wracają te stare co wgl mi się nie podobają Antoni , Franciszek , Stanisław bleee .. jedynie Igor jeszcze może być .... więc jak dowiem się że chłopiec to na prawdę będzie dylemat choć mój powiedział że jak dziewczynka to ja wybieram a jak chłopiec to on ... taaa bo mu pozwolę :D

mi się podoba Jagoda , Iga , Bianka ... a dla chłopaka to wgl nie mam pomysłu teraz wracają te stare co wgl mi się nie podobają Antoni , Franciszek , Stanisław bleee .. jedynie Igor jeszcze może być .... więc jak dowiem się że chłopiec to na prawdę będzie dylemat choć mój powiedział że jak dziewczynka to ja wybieram a jak chłopiec to on ... taaa bo mu pozwolę :D
jeszcze Zenona wymysli i co bedzie :laugh2: jak moja chrzestna byla w ciazy to ja jako urocza 4-latka uparlam sie, ze ma byc Lukasz a on do mnie po latach mowi, maz szczescie, ze nie wybralas Zenona, natomiast jak kilka miesiecy pozniej moj brat sie urodzil to nawet zdania nie mialam, bo liczylam na siostre a brat to Bartosz hehe

reklama
A ja lubię te stare :) Mają w sobie coś, jak dla mnie i wiem, że jak pójdzie do szkoły to nikt inny się prawdopodobnie nie obejrzy ;) Mąż woła do brzucha Boguś, ale mój tata ma tak na imię i dziwnie tak będzie, a on twierdzi, że to ze względu na ulubionego aktora, ale ja się i tak nie zgodzę :) Mimo wszystko nie mamy pomysłu dla chłopca.
Ewelina mi się też Jagoda podoba, moja lalka barbie nawet się tak nazywała :)
Z moją młodszą siostrą też był problem, ale wybraliśmy Emilkę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry