reklama

Staraczki Styczen 2015

taaa ja mu dam Zenon hehe :D nie , nie mu się takie imiona też nie podobają :D
no nie wiem Adiika czy żaden w szkole się nie obejrzy skoro coraz więcej jest tych starych imion ;)
moja młodsza siostra miała mieć Julia Emilia ale tata przekręcił i jest Emilia Julia :D

ja to już mogłabym wiedzieć co tam siedzi pod serduchem mym eh

reklama
taaa ja mu dam Zenon hehe :D nie , nie mu się takie imiona też nie podobają :D
no nie wiem Adiika czy żaden w szkole się nie obejrzy skoro coraz więcej jest tych starych imion ;)
moja młodsza siostra miała mieć Julia Emilia ale tata przekręcił i jest Emilia Julia :D

ja to już mogłabym wiedzieć co tam siedzi pod serduchem mym eh
no niedlugo sie dowiesz, sama jestem ciekawa :biggrin2:

Ewelina tyle jest Julek, że chyba dobrze, że przekrecil ;) Ale co jest z tymi tatusiami, że często przekrecaja.. chyba sama pojde swoje dziecko zameldować :P Bo znajac zycie moj cos odwali ;)
Siostrze też chcieliśmy dac Julia po prababci, a mama upierala sie przy Patrycji i tak ma na drugie ;)
Mi powiedziała w 12 tyg., że chłopak ale tak naprawdę to od 16 tyg. mają większą pewność :) Ja też chcę już wiedzieć :) Na następną wizytę idę w 17 tyg. i mam nadzieję, że uda się jej zobaczyć płeć :)

Miałam sen, że znowu musiałam wybierać suknię ślubną, tym razem byłam już w ciąży :D

Ogladam też wózki... I żałuję, że mama oddała po siostrze, był jak nowy i b. dobrze się sprawował :( A teraz czego oni nie wymyślą.. :/

Ewelina tyle jest Julek, że chyba dobrze, że przekrecil ;) Ale co jest z tymi tatusiami, że często przekrecaja.. chyba sama pojde swoje dziecko zameldować :p Bo znajac zycie moj cos odwali ;)
Siostrze też chcieliśmy dac Julia po prababci, a mama upierala sie przy Patrycji i tak ma na drugie ;)
Mi powiedziała w 12 tyg., że chłopak ale tak naprawdę to od 16 tyg. mają większą pewność :) Ja też chcę już wiedzieć :) Na następną wizytę idę w 17 tyg. i mam nadzieję, że uda się jej zobaczyć płeć :)

Miałam sen, że znowu musiałam wybierać suknię ślubną, tym razem byłam już w ciąży :D

Ogladam też wózki... I żałuję, że mama oddała po siostrze, był jak nowy i b. dobrze się sprawował :( A teraz czego oni nie wymyślą.. :/
ile siostra ma lat? chcialabys stary wozek? ja tam chce nowy, moze byc uzywka, ale na gwarancji, z tym, ze patrze na markowe, bo chce dwojke dzieci w nim wywozic i musi byc dobrej jakosci

Ma 10 lat. Super to był wózek :) Można bylo i spacerowke z niego zrobić i przerzucić rączkę w dowolną stronę w zależności czy dziecko ma być przodem do kierunku jazdy czy do Ciebie, pompowane koła, kolor uniwersalny, półeczkę z przodu zamiast tych toreb co teraz są :) Dużo by wymieniać :D No i nie miał skretnych kół, na wioskę myślę, że niepotrzebne są ;) W ogóle nie był zniszczony i u kuzyna 2 lata później urodziło się dziecko, za kolejny rok następne i obydwoje byli wozeni tym wózkiem ;)

Ma 10 lat. Super to był wózek :) Można bylo i spacerowke z niego zrobić i przerzucić rączkę w dowolną stronę w zależności czy dziecko ma być przodem do kierunku jazdy czy do Ciebie, pompowane koła, kolor uniwersalny, półeczkę z przodu zamiast tych toreb co teraz są :) Dużo by wymieniać :D No i nie miał skretnych kół, na wioskę myślę, że niepotrzebne są ;) W ogóle nie był zniszczony i u kuzyna 2 lata później urodziło się dziecko, za kolejny rok następne i obydwoje byli wozeni tym wózkiem ;)
a mi sie wlasnie takie wozki nie podobaja, za ciezkie i w ogle, ja jednak wole cos nowszego, moda jest inna, ale to moje zdanie

reklama
jaaasne zajście w ciąże to mega cud i nie do opisania radość ! <3

poooczekam , poczekam mało wiele zostało hyhy ale już chciałabym się rzucić w sklepie na te ciuszki :D

co do wózków nie wiem czy wyrażałam już opinie ale te co teraz robią to tragedia ..szczególnie te przednie koła mniejsze i chyba nie chciałabym pompowanych ..i tak wgl to dla pierwszego malucha to wiadomo że wszystko chciałoby się nowe bo wiadomo pierwsze wyczekane a przy drugim to już hajl lajf :D szwagierka już tydzień do mnie dzwoni że ma wór ciuszków maleńkich a mi wgl nie śpieszno bo ja nie chce od kogoś , fakt faktem kasy maaja po brzegi i za niektore ciuszki dala 200zl za jedna pare spodni np.. ale co ja kupie to ja kupie a nie .. nie wiem czemu ale tak to widze wlasnie eh ... łóżeczko mamy już wybrane , wózki oglądałam ale żaden jeszcze nie jest pewny na tyle by wybrać ...no i kolor chce taki uniwersalny zeby na drugiego malucha czekal w piwnicy :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry