reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
ależ oczywiście ja mam tu takie klekocichy że latem wiosną i ciepłą jesienią od rana do wieczora przed blokiem na ławce ja się zastanawiam kiedy one obiad robią ...a jakby zobaczyły taką furę droższą od ich samochodu to dopiero by było :D
jak to kiedy? rano, wiem jak moja tesciowa robi, rano obiad, zje go przed 12-ta i wio pod blok, ale mialam inne sasiadki, ktore od rana do wieczora pod blokeim i mam pytanie, kiedy one gotuja hahah

Mój faworyt póki co to Extreme w ekoskorze. Też zamierzam kupić nowy i zostawić. Mi podobają się jasne wózki a wiadomo zaraz coś będzie na nim widać więc ekoskora się przyda, a koleżanka ma w eko tylko ciemny brąz i w takie lato jakie było ledwo ciepły był wózek, a bałam się że strasznie się nagrzewa a tu nic.

Mój faworyt póki co to Extreme w ekoskorze. Też zamierzam kupić nowy i zostawić. Mi podobają się jasne wózki a wiadomo zaraz coś będzie na nim widać więc ekoskora się przyda, a koleżanka ma w eko tylko ciemny brąz i w takie lato jakie było ledwo ciepły był wózek, a bałam się że strasznie się nagrzewa a tu nic.
w eko skorze bardzo mi sie biale wozki podobaja

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry