reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
odnosnie wsi-mala anegdotka :laugh2: wczoraj bylo juz grubo po 21-ej, moj Tomek byl akurat wprowadzic auto i ktos puka uporczywie do drzwi, ja szykowalam sie do kapania i musialam sie ubrac i de otworzyc te drzwi a tam stoi taki nieszczesliwy Lelek, Danel ma na imie i ja mowie:
-czego?
- no miołem przyjsc
- po co? ja cie nie zapraszalam
-no meble wyniesc
-jakie meble kuzwa czlowieku?
-no kazali mi przyjsc wyniesc meble
-idz mi stad w cholere, ale juz
-poszedl i spotkal pod blokiem mojego Tomka i mowi, ze bioło dzwunila, czyli wlascicielka mieszkania by wyniesc kuchenne meble (oryginalna wymowa) , ze mom przyjsc wyniesc ze Slawkiem meble (to sasiad, ktory je zabiera by komus je tam wydac) Tomek mowi, dobra idz w cholere, nie mam czasu.. suma sumarum przyjdzie po te meble ten caly Slawek z gory, ale tego Lelka zlodzieja nie wpuszcze, gnoj przylazi byleby 2 zl na browca zarobic menda, zlotowki bym mu nie dala, z jakiej racji

ciesze sie, ze sie stad wynosze o yeah

reklama
Ja to mam xlandera xa Stary model i kupiony od koleżanki. Obecnie będę korzystac z gondoli jak się małe urodzi bo nie opłaca mi się na kilka miesięcy nowego wózka kupować,a spacerowke kupowalismy Nowa dla Michala i nie będziemy kupować żadnego wózka. Na byłam bardzo zadowolona bo jest lekki i zwrotny. Ale jak patrzę na sąsiadki chodzace z wózkami bez pompowanych kół to widzę jak się mecza

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry