Luxuorius
Moderatorka
no ale biale sa bardzo eleganckie i tak inneMi najbardziej beżowe, biały chyba by mnie razil gdyby słońce na niego mocniej padało hehe![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ale biale sa bardzo eleganckie i tak inneMi najbardziej beżowe, biały chyba by mnie razil gdyby słońce na niego mocniej padało hehe![]()

a gdzie tam, lata po wiosce jak pojeb.ana![]()
wczoraj bylo juz grubo po 21-ej, moj Tomek byl akurat wprowadzic auto i ktos puka uporczywie do drzwi, ja szykowalam sie do kapania i musialam sie ubrac i de otworzyc te drzwi a tam stoi taki nieszczesliwy Lelek, Danel ma na imie i ja mowie:u nas to hardor, jak sie wprowadzalam dwa lata temu to pol wioski u mnie i bylo i meble z czasow prl mi wciskali, to byly jazdynie no u nas takich cyrków to nie ma![]()
a ja wlasnie towar dostalam i musze go ometkowac, poukladac i fakture wprowadzic, czas szybciej zlecinie no u nas to spokój z sąsiadami heheale lubią wszystko wiedzieć
dobra chyba pora ruszyc dupechodzi za mną od tygodnia spaghetti wiec musze isc je zrobic i sobie ulzyc
![]()
Ty masz x-landera, dobrze kojarze?Ewela tylko pompowane koła i skrętne- uwierz!!!