reklama

Staraczki Styczen 2015

Ja to mam xlandera xa Stary model i kupiony od koleżanki. Obecnie będę korzystac z gondoli jak się małe urodzi bo nie opłaca mi się na kilka miesięcy nowego wózka kupować,a spacerowke kupowalismy Nowa dla Michala i nie będziemy kupować żadnego wózka. Na byłam bardzo zadowolona bo jest lekki i zwrotny. Ale jak patrzę na sąsiadki chodzace z wózkami bez pompowanych kół to widzę jak się mecza
spacerowke jaka masz? kupowalas siedzisko do x-landera czy inna?

reklama
Lux jak Ty śmiesznie opowiadasz o tej teściowej, no nie mogę :D Jak mieszkałam na swojej wiosce panieńskiej, to tam nic nigdy w tajemnicy być nie mogło, a sklep to główne centrum i akurat pech chciał ja mieszkałam naprzeciwko :/ I dlatego często z domu nie wychodziłam w godzinach otwarcia. A teraz mają sensację, bo ja w ciąży OMG.. -.- Teraz jak się przeprowadziłam do męża, to od razu na kolonię :D 2 km od wioski ;)

Ja kupię wózek na pompowanych kołach i zastanowię się nad tymi skrętnymi ;) Tylko nie wiem jaki model jeszcze, ale mam czas :) Kuzyna narzeczona kupiła przez internet, ale ja to chyba pojadę najpierw do sklepu popatrzę i jak mi się spodoba jakiś, a w necie będzie taniej, to zamówię ;)

Kurczę, ja pierwszy raz słyszę o tych modelach co wy wymieniłyście :D Ja znam tylko Bugaboo ;)

Ja wiem ze jest wczesnie i nie pisze ze juz zaraz chce kupic wozek .. po prostu jak na razie zaden mi sie nie podoba a co za tym idzie ze z czasem nie bedzie lepszych wozkow tylko jeszcze bardziej wymyslne ..

reklama
Hej. Jestem jakaś osłabiona i wiem, że głodna nie jestem, spragniona też nie, a jak siedzę, stoję czy leżę to kręci mi się w głowie :( Może to dlatego, że nie wychodziłam wczoraj na dwór i to zwykłe niedotlenienie... Dzisiaj postaram się to nadrobić, obym poczuła się lepiej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry