reklama

Staraczki Styczen 2015

Ewelka wrzucam swój i czekam na Twój a dziewczynki niech się zarazaja

Załączniki

• 1456381778904.jpg
    1456381778904.jpg
    57 KB · Wyświetleń: 56
  • 1456381790557.jpg
    1456381790557.jpg
    50,3 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Madziolina już ładnie widać i w ubraniach się już pewnie dobrze odznacza :)

Ja dziś prawie dylalam na 5. piętro w jednej firmie, ale Pan na szczęście zauważył, że ja w ciąży i dzwonił, że ma człowiek specjalnie zejść i mi windę uruchomić, z tym, że ona jeździ tylko do 3. piętra ale to już lżej, bo dzwigalam wodomierz, który on za mnie zaniósł ;) W ogóle był miły i nie kazał się denerwować, że mnie tak odsyłają ;)

no to nam sie posypaly chlopaki, ja nie wiem co Wy takie uaprte na dziewuszki jestescie...a co chlopak zly? mi to tam wszystko jedno, ma byc zdrowe i juz!!
Madziu sliczny brzuszek!

Hej kobiety :D

jaaa oglądam łóżeczka i wózki :) chciałam dodać zdjęcie ale nie mogę coś ;//
Madziu ty chudzinoo piękny brzunio ! ja postaram się coś tu wkleić .. a tak wgl wiesz już kogo nosisz pod serduchem bo nie kojarzę ? :)
Adiika my też mamy dylemat z imieniem jakoś nie możemy się dogadać te które podobają się mnie nie podobają się Ł a te które podobają się Ł z kolei nie podobają się mi :D więc będzie dylemat hah
no i bardzo miły pan :)

ja na połówkowe się już zarejestrowałam .. kolejną wizytę u ginka mamy 15.03 a połówkowe 24.03 :) może tam potwierdzą małego siusiaka na 100% :))
bo na razie jakoś zapału nie mam do zakupów :D na razie mam jedną czapeczkę i jedne bodziaki :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry