Heeej kobiety
no Adiika zawsze może być pierwsze E i dać Eryk , Eustachy

wiesz jak mamusia taka wazna to kto wie

jakie imie poda

ale się nie denerwuj bo na prawdę szkoda dziecka
Ooo Madzia to super oby tak zostało to byście mieli fajną parkę starszy brat i młodsza siostra

suuper tak mi się marzy !
U nas oczywiście wszystko jak najlepiej , maluch daję osobie znać, smyra mnie coraz częściej z rana i wieczorem

ale to muszę leżeć i jak przyciskam rękę do brzuszka to czuć mocniej te puknięcia .. i zdaję sobie sprawę że na prawdę tam jest , że kochamy się bezgranicznie że słyszy mój głos jak mówię do niego te wszystkie miłe słowa która pewnie każda kochająca mama mówi do swojego brzuszka i gdy jest to jej pierwsza ciąża pewnie przeżywa się bardziej i ta mniej wyczekiwana i ta najbardziej ! moja jest ta pierwsza , najbardziej wyczekiwana więc mega mnie to wzrusza i najlepiej wszędzie opisałabym jak się czuję właśnie w takich chwilach ! spełniona to na pewno !

póki się tego nie przeżyję to chyba tak na prawdę nie zdajemy sobie z tego sprawy jak to jest być w ciąży i co to za stan ! ja wiem że mimo I trymestr chciałabym wymazać z pamięci tak teraz mogłabym skakać z radości ! nie mogę się doczekać aż będę czuła je mocniej i będę mogła go zaczepiać paluszkami <3
no i macie moje zdjęcie

totalnie z dzis wiec sorry ze wygladam tak jak wygladam ale wstałam i od razu poszlam do lusterka

i zmiana łóżeczka raczej na to , bez baldachimu