reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Haha Luxi ;D Melisko dobrze kombinujesz, bo nie zdziwię się jak teściowa jakieś wymyśli i każe żeby nazwać jak ona chce. Na jej cześć ciężko nadać (Ela) :P

Dziś druga noc bez męża i mi przez tel mówi jak już tęskni, strasznie to miłe ;) A dziś już 8 miesiąc po ślubie.. ale leci ten czas.

Heeej kobiety :D

no Adiika zawsze może być pierwsze E i dać Eryk , Eustachy :D wiesz jak mamusia taka wazna to kto wie :D jakie imie poda :D ale się nie denerwuj bo na prawdę szkoda dziecka :)

Ooo Madzia to super oby tak zostało to byście mieli fajną parkę starszy brat i młodsza siostra :) suuper tak mi się marzy ! :)

U nas oczywiście wszystko jak najlepiej , maluch daję osobie znać, smyra mnie coraz częściej z rana i wieczorem :) ale to muszę leżeć i jak przyciskam rękę do brzuszka to czuć mocniej te puknięcia .. i zdaję sobie sprawę że na prawdę tam jest , że kochamy się bezgranicznie że słyszy mój głos jak mówię do niego te wszystkie miłe słowa która pewnie każda kochająca mama mówi do swojego brzuszka i gdy jest to jej pierwsza ciąża pewnie przeżywa się bardziej i ta mniej wyczekiwana i ta najbardziej ! moja jest ta pierwsza , najbardziej wyczekiwana więc mega mnie to wzrusza i najlepiej wszędzie opisałabym jak się czuję właśnie w takich chwilach ! spełniona to na pewno ! :)
póki się tego nie przeżyję to chyba tak na prawdę nie zdajemy sobie z tego sprawy jak to jest być w ciąży i co to za stan ! ja wiem że mimo I trymestr chciałabym wymazać z pamięci tak teraz mogłabym skakać z radości ! nie mogę się doczekać aż będę czuła je mocniej i będę mogła go zaczepiać paluszkami <3

no i macie moje zdjęcie :D totalnie z dzis wiec sorry ze wygladam tak jak wygladam ale wstałam i od razu poszlam do lusterka :D
i zmiana łóżeczka raczej na to , bez baldachimu:)

Załączniki

• 20160229_082023.jpg
    20160229_082023.jpg
    445,4 KB · Wyświetleń: 67
  • 20160229_082303.jpg
    20160229_082303.jpg
    444,2 KB · Wyświetleń: 61
  • cats.jpg
    cats.jpg
    294,3 KB · Wyświetleń: 61
reklama
No a jak Luxi :D Stół aż się wygina i wódka leje hektolitrami :P

Ewelinko pięknie wyglądasz :) Ja już zapomniałam jak to mnie mdliło wcześniej :) A te pukania w brzuszku są rozczulające :) Najlepiej jak siedzę do późnego wieczora i tak dzisiaj czekałam na galę Oscarów i mały szalał o 1 w nocy i teraz w południe też się odzywał :) To najpiękniejsze uczucie :)
A te łóżeczko bardzo fajne i da się z niego zrobić później łóżko dla starszego dziecka?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry