reklama

Staraczki Styczen 2015

a dziękuje :)
nie z tego niestety nie ale z tego co pokazywałam wcześniej wcześniej to tak , ale po większym zastanowieniu jednak taki tapczanik nie będzie nam potrzebny skoro mamy tam normalne łóżko więc to chyba zbędne .. po co zagracać tak mały pokój ;) szczególnie gdy nie wiem czy będzie mogła tam być komoda która jest czy będziemy musieli ją autować :) a nowego łóżka nie wyrzucę ..

reklama
A to widzisz, ja nie mam łóżka w razie czego dla dziecka a z nami nie chcę żeby spał.
Dla Was w takim razie opcja żeby mieć te łóżeczko co na zdjęciu, jest jak najbardziej ok :)
Ja tu myślę o tym 2w1 a miejsca w pokoju brak haha :D Na srodku postawię, a co tam xD

no ja też nie chcę żeby z nami spał nie ma takiej opcji ..ale w razie wu niech te łóżko będzie żeby Ł się wysypiał do pracy , że jak dziecko będzie miało ciężkie noce to nie będę co 15 min latała do drugiego pokoju tylko położę się tam :) .. bo u nas w pokoju łóżeczka nie będzie tylko w tym mniejszym :) a opcja łóżko-tapczanik jest fajna jak dla mnie , no ale raczej go nie wybierzemy :)

Madzia dopierro ??

Luxi to zaciskam kciuki mocnnno :)
U mnie jakos leci jak widac po suwaczku ogolnie jestem ospala zmeczona oczy mnie bola chyba jakies zapalenie mam ;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry