• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
napewno mala do szkoly juz chodzi mlody tez daje popalic ze hejjjj czasami poprostu wysiadam psychicznie z nimi a sluchac sie wogole mnie nie sluchaja ;/
to pomyls co bedzie jak to trzecie podrosnie, ja mam kolezanke, ktora 7 urodzi!!! ma 7 lat syna, potem corka 5 lat, druga 4 latka, blizniaki 2,5 roku, rocznego synka i jest w ciazy ponownie, ktora ledwo daje rade utrzymnac..na sierpnia rodzi...ma do pomocy ciocie i jedna nianie, siedzi w domku, jej maz duzo zarabia...jak ja tam czasami jade to wychodze z takim bolem glowy, ze hej, podziwiam ja, pod Bogiem tam jest jeden wielki krzyk i placz...co ona na to? zagorzala katoliczka...nie uznaje antykoncepcji, stac ja to se robi dzieci...szok...

to pomyls co bedzie jak to trzecie podrosnie, ja mam kolezanke, ktora 7 urodzi!!! ma 7 lat syna, potem corka 5 lat, druga 4 latka, blizniaki 2,5 roku, rocznego synka i jest w ciazy ponownie, ktora ledwo daje rade utrzymnac..na sierpnia rodzi...ma do pomocy ciocie i jedna nianie, siedzi w domku, jej maz duzo zarabia...jak ja tam czasami jade to wychodze z takim bolem glowy, ze hej, podziwiam ja, pod Bogiem tam jest jeden wielki krzyk i placz...co ona na to? zagorzala katoliczka...nie uznaje antykoncepcji, stac ja to se robi dzieci...szok...
masakra ja np bym sie nie zdecydowala juz na kolejna ciaza znosze ja gorzej i poprostu musze cos wymyslec zeby nie zajsc ponownie ;/

napewno anty beda ale moze jakies jeszcze dodatkowe zabezpieczenie . tak planowalam ale jak zaszlam za pierwszym razem to sie troszke przestraszylam ze taka plodna teraz jestem :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry