reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
napewno mala do szkoly juz chodzi mlody tez daje popalic ze hejjjj czasami poprostu wysiadam psychicznie z nimi a sluchac sie wogole mnie nie sluchaja ;/
to pomyls co bedzie jak to trzecie podrosnie, ja mam kolezanke, ktora 7 urodzi!!! ma 7 lat syna, potem corka 5 lat, druga 4 latka, blizniaki 2,5 roku, rocznego synka i jest w ciazy ponownie, ktora ledwo daje rade utrzymnac..na sierpnia rodzi...ma do pomocy ciocie i jedna nianie, siedzi w domku, jej maz duzo zarabia...jak ja tam czasami jade to wychodze z takim bolem glowy, ze hej, podziwiam ja, pod Bogiem tam jest jeden wielki krzyk i placz...co ona na to? zagorzala katoliczka...nie uznaje antykoncepcji, stac ja to se robi dzieci...szok...

to pomyls co bedzie jak to trzecie podrosnie, ja mam kolezanke, ktora 7 urodzi!!! ma 7 lat syna, potem corka 5 lat, druga 4 latka, blizniaki 2,5 roku, rocznego synka i jest w ciazy ponownie, ktora ledwo daje rade utrzymnac..na sierpnia rodzi...ma do pomocy ciocie i jedna nianie, siedzi w domku, jej maz duzo zarabia...jak ja tam czasami jade to wychodze z takim bolem glowy, ze hej, podziwiam ja, pod Bogiem tam jest jeden wielki krzyk i placz...co ona na to? zagorzala katoliczka...nie uznaje antykoncepcji, stac ja to se robi dzieci...szok...
masakra ja np bym sie nie zdecydowala juz na kolejna ciaza znosze ja gorzej i poprostu musze cos wymyslec zeby nie zajsc ponownie ;/

napewno anty beda ale moze jakies jeszcze dodatkowe zabezpieczenie . tak planowalam ale jak zaszlam za pierwszym razem to sie troszke przestraszylam ze taka plodna teraz jestem :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry