sylwia_d
Mama Oliwki i Mariuszka
sama bylam w szoku bo z oliwka zajelo mi to dwa lata z mariuszem rok myslalam ze z pol roku bede sie bawila a tu bach i szok .heheh no szybko Ci poszlo hihi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sama bylam w szoku bo z oliwka zajelo mi to dwa lata z mariuszem rok myslalam ze z pol roku bede sie bawila a tu bach i szok .heheh no szybko Ci poszlo hihi
fajna musialas miec mine na widok testusama bylam w szoku bo z oliwka zajelo mi to dwa lata z mariuszem rok myslalam ze z pol roku bede sie bawila a tu bach i szok .

oj zaluj ze nie widzialasfajna musialas miec mine na widok testu![]()

pewnie mialas taka jak moja bratowa, z tym, ona wpadlaoj zaluj ze nie widzialas![]()

hehehe roznie to bywa ale teraz mysle ze najwazniejsze zeby tylko byla zdrowa dzidzia ale porodu sie juz boje od samego zrobienia testu ciazowegopewnie mialas taka jak moja bratowa, z tym, ona wpadla![]()

a tamte jak rodzilas? naruralnie?hehehe roznie to bywa ale teraz mysle ze najwazniejsze zeby tylko byla zdrowa dzidzia ale porodu sie juz boje od samego zrobienia testu ciazowego![]()
tak naturalnie i wiem czym to pachnie tym bardzie jze duze kolo 4 kg i mariusz mial glowke 39 cm a oliwka 36 cm wiec w miare ale jego bylo mi ciezkawo ;/a tamte jak rodzilas? naruralnie?
a nie chcesz o cc poprosic jesli sie boisz?tak naturalnie i wiem czym to pachnie tym bardzie jze duze kolo 4 kg i mariusz mial glowke 39 cm a oliwka 36 cm wiec w miare ale jego bylo mi ciezkawo ;/
u mnie nie ma tak ze ja sie boje i chce cc u mnie robia cc jesli nie ma postepu porodu po 24 ha nie chcesz o cc poprosic jesli sie boisz?