reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Szaro, buro i ponuro :/ Witam się z Wami piątkowo :)
Stresujacy tydzien za mna :/ Tate przywiozlam do szpitala prawdopodobnie z kamieniami, skad go wczoraj wypuscili do domu, a na diagnoze czekal od 2 w nocy i sam wrocil po 15. Taki ból mial, ze dzis do osrodka zdrowia a stamtad spowrotem do tego samego szpitala ze skierowaniem. Co ja sie nastresowalam, ze czlowiekowi pomoc nie chca ech... A dzis już powiedzieli, ze w poniedzialek cięcie. O kant du*y rozbic ten szpital.
Głodna już jestem.. mąż za granicą ale dziś ma wrócić. Pewnie i tak sie nie zobaczymy, bo ja u rodziców cały czas.

Dobrze, ze mały się w brzuchu odzywa :) Chociaż mam coraz częściej wątpliwości czy ginka dobrze odczytala obraz usg :P Może na polowkowym będzie niespodzianka i okaze się, że to dziewczynka xd Tyle się słyszy o pomylkach ;))

Szaro, buro i ponuro :/ Witam się z Wami piątkowo :)
Stresujacy tydzien za mna :/ Tate przywiozlam do szpitala prawdopodobnie z kamieniami, skad go wczoraj wypuscili do domu, a na diagnoze czekal od 2 w nocy i sam wrocil po 15. Taki ból mial, ze dzis do osrodka zdrowia a stamtad spowrotem do tego samego szpitala ze skierowaniem. Co ja sie nastresowalam, ze czlowiekowi pomoc nie chca ech... A dzis już powiedzieli, ze w poniedzialek cięcie. O kant du*y rozbic ten szpital.
Głodna już jestem.. mąż za granicą ale dziś ma wrócić. Pewnie i tak sie nie zobaczymy, bo ja u rodziców cały czas.

Dobrze, ze mały się w brzuchu odzywa :) Chociaż mam coraz częściej wątpliwości czy ginka dobrze odczytala obraz usg :p Może na polowkowym będzie niespodzianka i okaze się, że to dziewczynka xd Tyle się słyszy o pomylkach ;))
sugerujesz, ze dziewczynka jest, takie masz przeczucia? zycze tacie szybkiego powrotu do zdrowia!!!

Oj u nas tez niestety szaro , mgliscie i jakas mzawka ;-/ tragedia przeciez mozna jakies depresji dostac -.-
Adiika duzo zdrowia dla taty ..ta nasze szpitale sa niekompletne jak nie umierasz to nic nie zrobia od razu ..tragedia

Ja mam nadzieje ze potwierdza ze synus juz sie przyzwyczailam i kocham najmocniej ma byc Wiktorek i koniec kropka ! ;))
Ja czekam za Ł ale chyba szybko z pracy nie wroci bo sa na wyjezdzie a musimy jechac do szpitala odwiedzic swiezo upieczona mamusie i przedstawiam wam Kaje ❤

Załączniki

• 20160303_165805.jpeg
    20160303_165805.jpeg
    106,7 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Oj u nas tez niestety szaro , mgliscie i jakas mzawka ;-/ tragedia przeciez mozna jakies depresji dostac -.-
Ja mam nadzieje ze potwierdza ze synus juz sie przyzwyczailam i kocham najmocniej ma byc Wiktorek i koniec kropka ! ;))
Ja czekam za Ł ale chyba szybko z pracy nie wroci bo sa na wyjezdzie a musimy jechac do szpitala odwiedzic swiezo upieczona mamusie i przedstawiam wam Kaje ❤
u nas sloneczko i wiosna, gratuluje zostania ciocia :-) :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry