Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
tylko to moje pierwsze zwolnienie z ZUSu bo moja mi musiala zaplacic za 2 msc bo przeszlo na nowy rok wiec nie wiem kiedy oni ..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
prawda prawda nawet chorych i niepelnosprawnych wyleczyzus ma wladze, moze wszystko![]()
a jakprawda prawda nawet chorych i niepelnosprawnych wyleczy![]()
nie masz sily chodzic? idz do zusu, wyjdziesz stamtad zdrowy jak rybasugerujesz, ze dziewczynka jest, takie masz przeczucia? zycze tacie szybkiego powrotu do zdrowia!!!Szaro, buro i ponuro :/ Witam się z Wami piątkowo
Stresujacy tydzien za mna :/ Tate przywiozlam do szpitala prawdopodobnie z kamieniami, skad go wczoraj wypuscili do domu, a na diagnoze czekal od 2 w nocy i sam wrocil po 15. Taki ból mial, ze dzis do osrodka zdrowia a stamtad spowrotem do tego samego szpitala ze skierowaniem. Co ja sie nastresowalam, ze czlowiekowi pomoc nie chca ech... A dzis już powiedzieli, ze w poniedzialek cięcie. O kant du*y rozbic ten szpital.
Głodna już jestem.. mąż za granicą ale dziś ma wrócić. Pewnie i tak sie nie zobaczymy, bo ja u rodziców cały czas.
Dobrze, ze mały się w brzuchu odzywaChociaż mam coraz częściej wątpliwości czy ginka dobrze odczytala obraz usg
Może na polowkowym będzie niespodzianka i okaze się, że to dziewczynka xd Tyle się słyszy o pomylkach
)
u nas sloneczko i wiosna, gratuluje zostania ciociaOj u nas tez niestety szaro , mgliscie i jakas mzawka ;-/ tragedia przeciez mozna jakies depresji dostac -.-
Ja mam nadzieje ze potwierdza ze synus juz sie przyzwyczailam i kocham najmocniej ma byc Wiktorek i koniec kropka !)
Ja czekam za Ł ale chyba szybko z pracy nie wroci bo sa na wyjezdzie a musimy jechac do szpitala odwiedzic swiezo upieczona mamusie i przedstawiam wam Kaje ❤